2022. 04. 08. - 08:30

Éljük vagy féljük a jövőt? - Lezajlott a 2022-es Smart Konferencia

Éljük vagy féljük a jövőt? - Lezajlott a 2022-es Smart Konferencia

Megtartották hazánkban április 6-án az idei Smart Konferenciát, melyen nemcsak izgalmas előadások hangzottak el a jövőről, hanem az üzleti lehetőségekről is szó esett.

Lezajlott április 6-án az ország legnagyobb jelentőséggel bíró Business to Business (B2B) üzleti rendezvénye, a Smart Konferencia. A budapesti Akvárium Klubban megtartott eseményen nemcsak izgalmas előadásokat hallgathattak meg a jelenlevők. A panelbeszélgetések mellett üzleti lehetőségekről és találkozásokról is szó esett, illetve a piac megismeréséről.
 
Az eseményen képviseltette magát szinte mindenki, aki a magyar innovációs ökoszisztémában számít.
 
Az innovációs színtér legfontosabb szereplői végre ismét fizikai térben találkozhattak – a Smart Konferencián 2 év után ismét személyesen vehetettek részt. 
 
Smart Konferencia - Dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke előadás közben
Smart Konferencia - Dr. Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke előadás közben
 
Április 6-án arra szerettek volna rávilágítani, miként biztosíthatja a technológia, a digitális vívmányok és általában a tudomány mindannyiunk jövőjét.
 
A Smart Konferencián számos kiemelkedő előadón túl Pellegrino Ricardi is részt vett, interkulturális szakértő, aki előadásában azt fejtegette, éljük vagy inkább féljük a jövőt.
 
Az eseményen szó esett az autóipar kihívásairól, az NFT-ről (nem helyettesíthető zseton), az átalakuló streaming piacról. Az előadók igyekeztek minden olyan területet, témát érinteni, melyek valamilyen formában hatással vannak vagy lehetnek a mindennapjainkra.
 
Az előadásokon a jelenlévők nagy hatású esettanulmányokkal ismerkedhettek meg, a panelbeszélgetések során aktuális témákról esett szó hazánk legjobb szakértőitől, moderáció mellett.
 
Volt kötetlen beszélgetés, tapasztalatmegosztás, szakmai workshopok, melyeken el lehetett mélyülni egy-egy témában.
 
A résztvevők innovációs és technológiai show részesei is lehettek, volt lehetőség a legizgalmasabb fejlesztések kipróbálására.
 
A hazai innováció keretében kiemelt témaként szerepelt a humán erőforrás, a digitális oktatás és a szakemberhiány, az ágazati, a közép- és kisvállalkozások digitalizációja, a startupok, az adatgazdaság, de a jelenlevők hangsúlyt fektettek a nemzetközi együttműködés, a piacra lépés témájára is.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.