2018. 04. 13. - 18:35

Dedikált mesterséges intelligencia gombot kap az LG G7 okostelefon

Dedikált mesterséges intelligencia gombot kap az LG G7 okostelefon
Bár a hivatalos bemutató május 2-án lesz, azt már most lehet tudni, hogy az LG soron következő zászlóshajója, az LG G7 egy kitüntetett mesterséges intelligencia gombot fog magán hordozni.

Gyorsabb és egyszerűbb kezelhetőséget tesz lehetővé az a mesterséges intelligencia gomb, amit az LG G7-be építenek be a dél-koreai mérnökök. Ez a gomb a híre szerint a telefon oldalára kerül, és hozzáférést biztosít az olyan MI-alapú szolgáltatásokhoz, mint a Google Asszisztens, vagy éppen az LG saját Q Lens és Q Voice funkciója. A Q Lens intelligens fényképezési módot tesz lehetővé automatikus finomhangolásokkal, míg a Q Voice a hangutasítások terén nyújt hatékony támogatást.

A Q Voice már mesterséges intelligencián alapszik az LG okostelefonjaiban
A Q Voice már mesterséges intelligencián alapszik az LG okostelefonjaiban


Nem ez az első alkalom, hogy az LG mesterséges intelligenciát tesz az okostelefonjaiba. A tavaly megjelent LG V30 szoftveres frissítéssel kapta meg a Q Lens és Q Voice tulajdonságokat, valamint az LG V30S ThinQ is rendelkezik már ezekkel. Dedikált MI-gombbal viszont elsőként szereltek fel LG-telefont.

Az LG G7 a kiszivárgott információk szerint f/1.5-ös kamerával, 6,1 hüvelykes MLCD+ érintőképernyővel, Qualcomm Snapdragon 845 processzorral, 6GB RAM-mal, valamint 64GB vagy 128GB belső tárhellyel fog a boltokba kerülni valamikor még tavasszal.

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.