2017. 04. 19. - 13:05

Divat a kék és a karakteres minták 2017 tavaszán

Divat a kék és a karakteres minták 2017 tavaszán

Merész színkombináció és határozott mintavilág hódít idén tavasszal – a minimális kiegészítők pedig sajátos módon járulnak hozzá a ruhák tökéletes összhangjához. Patkó Judit, a budapesti Váci utca Millennium Centerében levő Moaré Butik tulajdonosa 2017 divatszíneiről és különleges mintáiról mesélt.

Nem fogunk unatkozni idén tavasszal, ha az öltözködésről van szó! Erről nemcsak az újdonságnak számító, karakteres minták, hanem a színek bátor keverése is gondoskodik majd.

Patkó Judit, a Budapest Váci utcájában levő Moaré Divat tulajdonosa beavatott bennünket a részletekbe.

Karakteres minták, merész színkeverés jellemző idén - árulta el a Moaré Butik tulajdonosa

Karakteres minták, merész színkeverés jellemző idén - árulta el a Moaré Butik tulajdonosa

Mely színek és minták népszerűek 2017 tavaszán?

Az idei tavasz mintáira ragyogó példa a Ribkoff márka ruha-felső összeállítása: a pinktől a kobaltkékig számos szín megtalálható benne, zöld és bordó árnyalatok is - mégis összhangban vannak egymással. A színpompás felsőkhöz a legtöbb esetben szépséges ruha is tartozik.

Bátran hordhatjuk a hangsúlyos mintás, színes modelleket – valósággal felüdítik az arcot. Merészen használhatóak a lenyomatok, melyek felvéve fantasztikusan mutatnak.

Vannak-e egyedinek számító újdonságok?

A többrétegű ruhák nemcsak csinosak – külön előnyük, hogy a rétegek „ápolnak és eltakarnak”, így elrejthető az, amit nem akarunk kihangsúlyozni. Ami viszont szép rajtunk, bátran emeljük ki, például egy kellemes V-kivágású dekoltázzsal.

Kobaltkék nadrághoz nyugodtan felvehetünk egy csipkével díszített, hangsúlyos felsőt – az egészet oldja a fehér, sportos dzseki.

2017 egyik legdivatosabb színének számít a kék, a felhő árnyalattól egészen a kobaltkékig. A teljes skála akár egy ruhán belül is megjelenhet, mégis kiváló összhangot alkotnak.

A vevők egyébként szeretik is a kéket, mert igen karakteres és jó hatást lehet elérni vele.

Alkalomra milyen ruhák ajánlottak?

Divatosak a letisztult modellek: a kobaltkék ruha például bátran kombinálja a vékonyabb, lengébb anyagot a húsosabbal. Felhívnám a figyelmet a kiegészítőkre – lehet, hogy csupán pár szemes lánc az a ruha nyakánál, mégis tökéletes az összhatás. Felvehetünk hozzá egy hangsúlyos fülbevalót, s már fel is vagyunk öltözve.

Egy kobaltkék ruha minimális kiegészítővel is tökéletesen öltöztet - mondja Patkó Judit

Egy kobaltkék ruha minimális kiegészítővel is tökéletesen öltöztet - mondja Patkó Judit

A színekhez valóban bátran lehet nyúlni: 2017 tavaszán egy klasszikus kis alkalmi alapruha díszítése is lehet karakteres minta, rajta egy leheletvékony, hamis övvel és szép csattal. Ezen fazonoknál nagy segítség a színben harmonizáló boleró - aki nem szeretné láttatni a karját, az mutatósan eltakarhatja. A boleró befejezi és elegánssá teszi a ruhát. Egy ilyen összeállítást bármilyen alkalomra, esküvőre is fel lehet venni.

Kapcsolódó cikk:

Mindent hordhatunk együtt, amit azelőtt nem 

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.