2022. 02. 05. - 11:32

Alacsony késleltetési idő, hosszú üzemidő és mesterséges intelligencia a Trüke új fülhallgatóiban

Alacsony késleltetési idő, hosszú üzemidő és mesterséges intelligencia a Trüke új fülhallgatóiban
A Trüke bemutatta a BTG 3-at, a vállalat legújabb TWS, azaz valódi vezeték nélküli gaming fülhallgatóját, valamint a Trüke Air Buds Lite-ot is. A két modell lényegében ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, de a Lite verzió másfajta dizájnt képvisel.

A Trüke újdonságainak legfőbb fénypontja az 55 milliszekundumos alacsony késleltetési idő, melynek okán gamerek számára is tökéletes választás, hiszen például egy akciójátékban a lövések hangja nem csúszik el a képhez képest. További kiemelkedő tulajdonság a viselésérzékelő, vagyis az eszköz érzékeli, ha a felhasználó kiveszi a füléből, és automatikusan leállítja a zenét, míg visszahelyezve a fülbe ott folytatja a lejátszást, ahol abbahagyta. Mindkét funkció olyasminek számít, ami ebben az árkategóriában egyáltalán nem megszokott.

A fülesek Bluetooth 5.1 átvitellel, AAC kodekkel, mesterséges intelligencia alapú zajszűréssel, 10 milliméteres titánium meghajtókkal, mély neurális hálózatot használó, hívás közbeni zajszűrési technológiával, valamint kettős üzemmódú konfigurációk támogatásával rendelkezik, mely utóbbi lehetővé teszi a felhasználók számára a zenei és a játékmód közötti váltást. Játék üzemmódban a fülhallgató a már említett rendkívül alacsony, 55 milliszekundumos késleltetést kínál, szemben az előd 60 milliszekundumos késleltetésével, és olyan speciális hangolással rendelkezik, amely játék közben javítja a hangot a helymeghatározás pontossága és a jobb lövéshatások érdekében.


Mesterséges intelligenciával szűrik a zajokat a Trüke új fülhallgatói

A fülhallgató mindkét fele extrakönnyű, körülbelül 4 gramm súlyú. Ami az akkumulátor élettartamát illeti, mind a BTG 3, mind az Air Buds Lite akár 10 óra hallgatási időt ígér egyetlen feltöltéssel, és összesen 48 órát a mellékelt 300 milliamperórás USB-C töltőtáskával.

Pankaj Upadhyay, a Trüke India vezérigazgatója a bevezetést kommentálva elmondta, hogy a 2021-es év sikeres volt a számukra, mert több terméket is sikerült piacra dobniuk. "Ezeket a termékeket nemcsak az érdekeltek és a vásárlók fogadták jól, hanem segítettek abban is, hogy jelentős piaci részesedést szerezzünk a TWS szegmensben. Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2022-es évet is új termékkel kezdhetjük, hiszen bevezetjük az új TWS sorozatunkat, az AirBuds-t, valamint a játékközpontú "Born To Game (BTG)" TWS sorozatunk következő tagját is. Biztosak vagyunk benne, hogy ügyfeleinknek tetszeni fog mindkét termék, amelyek megfizethető áron csúcstechnológiás funkciókkal rendelkeznek."

A Trüke BTG 3 fekete és piros színben, az Air Buds Lite pedig fekete és kék színben kapható, áruk pedig 1399 rúpia, azaz mindössze kb. 5.800 forint. A termékek a Flipkarton és az Amazonon is megvásárolhatók.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.