2022. 05. 10. - 20:38

Beépített MI képességek turbózzák fel a Persee+3D kamerát

Beépített MI képességek turbózzák fel a Persee+3D kamerát

Az Orbbec piacra dobta eddigi leginnovatívabb eszközét, a Persee+3D kamerát, melynek hatékonyságát már a MI (mesterséges intelligencia) is támogatja.

Az iparágvezető 3D-s látási technológiákkal foglalkozó vállalat most egy 3D-s kamerát alkotott meg beépített MI képességekkel. Az Orbbec tízszeresére javítja a feldolgozási teljesítményt a fejlett 3D-s alkalmazások támogatása érdekében.
 
Az új Persee+ eszközt speciális hardver gyorsítóval és 3D képalkotó technológiával egészítette ki a vállalat, MI és gépi tanulási alkalmazásokhoz. Az Amlogic a311d system on chip (SoC) processzor négy ARM A73 magot, két ARM A53 magot, valamint neurális feldolgozó egység (NPU) képességeket tartalmaz.
 
Az új megoldásban szereplő Astra+ strukturált fénykamera akár 1920 x 1080 pixel RGB felbontást biztosít 30 képkocka/másodperc sebességgel. A kamera továbbfejlesztett WIFI-t, 4 GB-os RAM-ot, valamint 32 GB-os eMMC-tárhelyet és MicroSD-támogatást tartalmaz a további tároláshoz. Az Orbbec új kamerájának érzékelési tartománya 0,6-8 méter, Androidon vagy Linuxon fut számos csatlakozási lehetőséggel.
 
“A Persee+ az első 3D-s kamera, amely beépített neurális feldolgozási képességgel reagál” - mondta David Chen, az Orbbec társalapítója és technológiai vezetője.
 
G.B.
 
 
(Kép forrás: metrology.news)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.