2021. 08. 21. - 10:56

Csúcsminőségű hangzást nyújt a mesterséges intelligencia a HONOR Earbuds 2 Lite-nak

Csúcsminőségű hangzást nyújt a mesterséges intelligencia a HONOR Earbuds 2 Lite-nak
A HONOR egy új vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be Európában HONOR Earbuds 2 Lite néven, amely kifejezetten kényelmes viselettel, tetszetős dizájnnal és még mesterséges intelligenciával is rendelkezik.

A HONOR Earbuds 2 Lite 3D-s bionikus ergonómikus kialakítással bír. Ez igen kifinomult formatervezést jelent, amely a mindössze 5,5 grammos súllyal társulva könnyűvé és kompakttá teszi, kényelmes viseletet biztosítva. A fülest aktív zajcsökkentő technológiával is felszerelték, így hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat.

Az eszköz érintőgombját hosszan benyomva aktiválható az úgynevezett áttetsző (transparent) üzemmód, melynek hála a fülhallgató levétele nélkül is lehet kommunikációt folytatni a külvilággal. Ezt úgy kell érteni, hogy amikor valaki beszél hozzánk, nem kell kivenni a kütyüt a fülünkből, hanem ez a speciális üzemmód átengedi magán a beszélgetőpartnerünk hangját.

Az Earbuds 2 Lite 10 milliméteres egyedi hangszóróegységgel és polimer kompozit membránnal van felvértezve, sőt, a játékosok számára alacsony késleltetésű játékmódot is kínál. Nem kevésbé hasznos funkció a duál mikrofonos, mesterséges intelligencia alapú hívászajcsökkentés a "beamforming" technológiával kiegészülve.

De ott van a mesterséges intelligenciával működő neurális hálózati algoritmus is, amely intelligensen elválasztja az emberi hangot a környezet zajától, így tisztábbá és érthetőbbé varázsolja a beszélgetőpartnerünk hangját, javítja a hívás minőségét - tehát összességében jobb élménnyé teszi a hívásokat.

Mesterséges intelligencia áll a hangminőség javításának szolgálatába a HONOR Earbuds 2 Lite-nál
Mesterséges intelligencia áll a hangminőség javításának szolgálatába a HONOR Earbuds 2 Lite-nál

A fülhallgató akár 10 órás folyamatos zenelejátszást ígér, de mivel a tokban is van akkumulátor, amivel feltölthető, így összesen akár 32 órás üzemidő is kicsikarható. Ráadásul gyorstöltéssel büszkélkedhet, vagyis 10 perc alatt 40%-ra képes feltölteni a fülest, így a felhasználó 4 órán keresztül hallgathatja a zenét. A tok egyébként USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető.

A HONOR újdonsága IPX4 minősítésű, azaz a ráfröccsenő vízzel szemben ellenállóságot mutat. Bluetooth 5.2-t használ a telefonokkal történő csatlakozásra, és ellátták viselésérzékelővel is, tehát amikor az ember kiveszi a füléből, a zenelejátszás megáll, míg újra visszatéve tovább folytatódik.

A HONOR Earbuds 2 Lite mérete 37,5 x 23,9 x 21 milliméter, súlya pedig 5,5 gramm páronként. A töltőtök 45,5 x 61,2 x 25,35 milliméter méretű és 41 grammot nyom. Gleccserfehér és éjfekete színben 69,9 eurós, azaz kb. 25.000 forintos áron került forgalomba az európai piacon.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.