2022. 10. 07. - 14:34

CyberGhost VPN kisokos – kérdések és válaszok

CyberGhost VPN kisokos – kérdések és válaszok

A CyberGhost VPN népszerűsége nem a véletlen műve – a szóban forgó applikáció számos előnyt kínál. Ha bizalmat szavazunk az alkalmazásnak, nemcsak szerverek és országok gazdag választéka áll a rendelkezésünkre a biztonságos internetezés jegyében, de a streaming szolgáltatás blokkolását is feloldhatjuk az applikációval, sőt, ezen kívül számos más lehetőséget is kínál számunkra a CyberGhost VPN.

Különböző funkciókat tesz elérhetővé a havi- és az éves előfizetés

A CyberGhost nem ingyenes alkalmazás. A szóban forgó VPN esetében lehetőségünkben áll a havi, illetve az éves előfizetés között választani. Fontos tudni, hogy a két opció különféle funkciókat kínál, az utóbbi a lehetőségek gazdagabb tárházát takarja. Az éves előfizetésnek is kétféle verziója van, a Plus és az Extra. Az utóbbi alternatíva, ahogy a neve is takarja, valóban extra, nemcsak a vírusvédelem terén kínál elképesztő biztonságot, de az adatvédelmi biztonság terén is kiemelkedőt nyújt.

Mi mindent kell még tudni a CyberGhost VPN-ről?

A népszerű VPN-hez 7 különféle eszközt csatlakoztathatunk. Amint azt láthattuk a fenti leírásból, nagyon sokoldalú alkalmazásról van szó. Természetesen nem csupán asztali gépeken, de mobiltelefonos applikációként is alkalmazhatjuk. A VPN által kínált biztonság igencsak számottevő: nemcsak DNS-, de Kill Switch védelmet is nyújt, emellett pedig az applikációval a naplózást is elfelejthetjük.

Igény szerint ki is próbálhatjuk

CyberGhost VPN igény esetén természetesen költségmentesen kipróbálható. Azonban a gyártó itt nem engedi hosszú pórázra a felhasználókat: az ingyenes próbaverzió legfeljebb 24 órán keresztül áll a rendelkezésünkre. Sőt, még ebben az igencsak rövidre szabott időintervallumban sem áll módunkban minden funkciót kipróbálni – a lehetőségeink is korlátozottak. Ha azonban mégsem vagyunk megelégedve a vételdíj kifizetése után az alkalmazással, 45 napon belül a gyártó visszatéríti a teljes árat.

Megéri tenni vele egy próbát

A világ élvezető VPN-jeinek egyikeként mindenképpen érdemes egy esélyt adni a CyberGhost-nak, akár a 24 órás próbaverzió keretén belül is.

 

J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.