2021. 12. 25. - 14:23

Mélytanulásos mesterséges intelligencia dolgozik a Daiwa okostévéiben

Mélytanulásos mesterséges intelligencia dolgozik a Daiwa okostévéiben
A Daiwa piacra dobta a 43 hüvelykes D43U1WOS és 55 hüvelykes D55U1WOS 4K UHD Smart TV-ket, melyek webOS TV szoftverrel, továbbá ThinQ AI hangasszisztenssel, új technológiákat támogató intuitív felhasználói felülettel és a streaming szolgáltatások széles választékával rendelkeznek.

A Daiwa az első olyan indiai márka, amely webOS TV által támogatott UHD Smart TV-ket mutat be. Az új készülékek része a mesterséges intelligencia alapú ThinQ AI, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Magic Remote távirányítóval vagy az LG ThinQ okostelefonos alkalmazással kihasználják a hangasszisztencia előnyeit.

Ez az MI-funkció megtanulja a felhasználói szokásokat, és ennek megfelelően javaslatokat és ajánlásokat készít a zenékre, filmekre és egyéb tartalmakra vonatkozóan.

Az okostévék intelligens szerkesztési funkciója a korábbi választások és a használat gyakorisága alapján listázza a különféle alkalmazásokat és programokat. Az integrált Alexa-funkció által a felhasználók hozzáférhetnek az Alexa összes funkciójához a tévén, sőt, még a tévét is irányíthatják általa.

A hangvezérlésben segít a Daiwa okostévéinél a mesterséges intelligencia
A hangvezérlésben segít a Daiwa okostévéinél a mesterséges intelligencia

A ThinQ AI és az Alexa Built-in segítségével végzett hangutasításos műveletekkel a Daiwa Smart TV-k a tökéletes hands-free, azaz “kézmentes” élményt ígérik.

A 4K UHD Smart TV-k keret nélküli kijelzővel büszkélkedhetnek, a képernyő és a készüléktest aránya ugyanis 96%. A Dolby Audio hangtechnológiával párosított 20 W-os Surround Sound Box hangszórók magával ragadó hangzást biztosítanak.

A szerkezetek belsejében egyébként 1,1GHz-es ARM A55 négymagos processzor üzemel, mely egy MALI G31 MP2 700Mhz-es grafikus processzort, 1,5GB RAM-ot 8GB tárhelyet kapott maga mellé társnak. A vezeték nélküli képességek listájára feliratkozott a Wi-Fi 802.11ac (2.4GHz / 5GHz) és a Bluetooth 5.0, a további portok és csatlakozók között pedig három HDMI 2.0, egy Ethernet, egy optikai kimenet, egy fülhallgató kimenet, egy RF-bemenet és egy AV-bemenet számolható össze.

A Daiwa 43″ és 55″ 4K UHD okostévék ára 34 999 és 49 999 rúpia (azaz kb. 150.000 forint és 215.000 forint), és már kaphatók India vezető kiskereskedelmi üzleteiben.

V.V.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.