2020. 08. 03. - 12:55

Heti 500 járattal 98 úticél Budapestről – augusztustól

Heti 500 járattal 98 úticél Budapestről – augusztustól

Újabb járatok indulnak a magyar fővárosból a világ minden tájára. Augusztustól több mint heti 500 járattal immár 98 úticélt lehet majd megközelíteni.

Több mint heti 500 járattal már 98 úticél lesz megközelíthető Budapestről 2020 augusztusától, 22 légitársaság repülőin – írta meg az airportal.hu.
 
Több útvonalon indultak újra a járatok július utolsó napjaiban, illetve augusztusban, ezzel csaknem 100-ra emelkedik a Budapest-Ferihegyről közvetlenül elérhető helyek száma.
 
Több mint heti 500 járattal 98 úticél várja az utasokat
Több mint heti 500 járattal 98 úticél várja az utasokat
 
Noha a július-augusztus általában az év legforgalmasabb hónapjának számít a reptéren, idén jelentősen elmarad a kínálat a korábbiaktól. Augusztustól azonban több légitársaság indítja újra a gépeit, esetleg több járatot indít a már meglevő útvonalakon – adta hírül az airportal.hu.
 
A Budapest Airport járatfejlesztésekkel foglalkozó szakemberei állandó kapcsolatban vannak a légitársasági partnerekkel, s tárgyalnak az újranyitás lehetőségeiről és részleteiről.
 
Az aktuális járatok közlekedéséről naprakész információkat a légitársaságok weboldalán találhatnak az érdeklődők – tudatta az airportal.hu.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.