2020. 08. 03. - 12:40

Sóstói ezüstérem: csak egy ázsiai hotel előzte meg a Hotel Pangeát

Sóstói ezüstérem: csak egy ázsiai hotel előzte meg a Hotel Pangeát

Figyelemreméltó elismerést kapott a Nyíregyháza-Sóstón működő Hotel Pangea. Az egyedi hangulatú szállodát csupán egy ázsiai társa előzte meg a legjobb ökohotelek sorában.

Komoly elismerésben részesült a sóstói Hotel Pangea. Magyar ingatlanfejlesztők nyertek el két arany és öt ezüstérmet a 2020-ban megrendezett Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.
 
A Hotel Pangea Ökocentrum második helyezett lett a megmérettetésen, csak egy Ázsiában, Thaiföldön található szálloda előzte meg – tudatta a szon.hu.
 
Ezüstérmes lett a Nyíregyháza-Sóstón levő Hotel Pangea
Ezüstérmes lett a Nyíregyháza-Sóstón levő Hotel Pangea
 
Az eredményhirdetés a Magyar Építőművészek Szövetsége székházában volt 2020. július 27-én, ahol elhangzott: Magyarországon a Nyíregyházi Állatpark vezetése egyedülállót hozott létre az állatkerti szálloda kialakításával. Az épület nemcsak hotel, oktató- és konferenciaközpontként is funkcionál – írta a szon.hu.
 
A Hotel Pangeát 2019-ben egyedüli magyar szállodaként ismerték el kategóriagyőztesnek a párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlanszakmai Szövetség (FIABCI) magyar szervezete által meghirdetett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton – ezzel kerülhetett be a nemzetközi versenybe.
 
A Nyíregyháza-Sóstón működő Hotel Pangea ezüstérmet szerzett. Az épület tervezője, Gáva Attila természetesen szintén jelen volt az ünnepélyes eredményhirdetésen – adta hírül a szon.hu.
 
Fotó: pangeahotel.hu
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.