2020. 06. 09. - 12:40

Újra nyit a Mellow Mood – Egyes hotelek átalakulnak

Újra nyit a Mellow Mood – Egyes hotelek átalakulnak

A koronavírus járvány idején a szállodák kénytelenek voltak bezárni. Júniustól azonban ismét nyit a budapesti, Váci utcai La Prima Fashion Hotel, míg a Népszínház utcában az Atlas City Hotel felújítás után, új néven tárja ki kapuit.

Ismét nyitva 2020 júniusától a La Prima Fashion Hotel, a Mello Mood Hotels budapesti Váci utcában levő egysége. Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels láncolat igazgatója elmondta: nyitásukat pozitív üzenetnek tekintik a piac felé, s nagyon boldogok, hogy újra hódolhatnak szenvedélyüknek, a turizmusnak – írta meg a turizmusonline.hu.
 
A cégcsoport állandóan nyomon követi a lehetőségeket és tervezi a már meglevő szállodáik újranyitását. Van azonban hotel, ami megújulva és új névvel várja majd a vendégeket: 2019 októberében kezdték el átalakítani a Népszínház utcában levő Atlas City Hotelt, mely Montage Fashion Hotelként „lép majd újra szolgálatba”.


budapest_este_1
Átalakul és így fest majd Budapest Montage Fashion Hotelje
 
 
Korábban 136 szobája volt, ezek száma most 142-re nő. Nemcsak tágasabbak a helyiségek, de úgynevezett connecting szobatípus is lesz, tehát egymással összenyithatóakat is kiadnak, ha családoknak, társaságoknak ilyenre lenne szükségük – tudatta a turizmusonline.hu.
 
Az új szállodát nemcsak magas minőségű anyagok jellemzik majd, hanem élénk és tágas terek. Amíg nem tarthattak nyitva, felgyorsultak a munkák, az utolsó időszakban már csak a dekorálást végzik majd – árulta el Veégh Máté, a ház igazgatója.
 
Az is kiderült, hogy a szálloda szobáiból és közös tereiből most is lenyűgöző panoráma nyílik majd a magyar főváros hidaira, a valamint a kávéházi kultúrát és a múlt századi neonfényeiben úszó városképet bemutató látvány is bámulatos lesz – írta meg a turizmusonline.hu.
 
Fotó: mellowmoodhotels.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.