2010. 04. 09. - 06:00

Baconbe göngyölt aszalt szilva

Baconbe göngyölt aszalt szilva
Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök-semlegesítő hatással, azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidánsdózissal rendelkezik.
Táplálkozástudományi professzorok ezidáig úgy vélték, hogy az erdei gyümölcsök rendelkeznek a legnagyobb szabadgyök-semlegesítő hatással, azonban a legfrissebb kutatásokból kiderült, hogy az aszalt szilva jóval nagyobb antioxidánsdózissal rendelkezik. Ezért immunrendszerünk erősítése érdekében a téli és a tavaszi időszakban különösen ajánlott aszalt szilvát fogyasztani.

Hozzávalók:
aszalt szilva
bacon
Elkészítés:
Az aszalt szilvákat darabonként betekerjük bacon szalonnával vagy esetleg sonkával. Ezután tűzálló tálba rakjuk, majd 200 fokos sütőben 10 percig sütjük.

Baconbe göngyölt aszalt szilva

Memo



Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.