2020. 07. 20. - 12:15

Így készítsünk fokhagymás vendégfogadó falatokat

Így készítsünk fokhagymás vendégfogadó falatokat

Hirtelen jelentkeztek be a vendégek és nincs otthon semmi? Egyszerű és ízletes falatkákat készíthetünk némi levelestészta, sajt, petrezselyem és fokhagymapor segítségével.

Az egyszerű, finom falatkák mindig jól jönnek! Legyen szó váratlan vendégekről vagy arról, hogy hirtelen ajándékba vinnénk valamit, egy-egy könnyen elkészíthető finomságnak mindenki örül.
 
Lássuk, hogyan készítsük el a fokhagymás vendégváró falatokat.
 
A fokhagymás falatkákat rendkívül egyszerű elkészíteni
A fokhagymás falatkákat rendkívül egyszerű elkészíteni
 
Hozzávalók: 1 fagyasztott levelestészta, kiolvasztva; 3 evőkanálnyi vaj, megolvasztva; 2 evőkanálnyi friss petrezselyem, aprítva; fél teáskanál fokhagymapor; 1 csészényi reszelt mozzarella sajt (100 gramm).
 
Elkészítés:
 
Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Vágjuk negyedekre a levelestésztát és helyezzük egy nagyméretű keverőtálba. Adjuk hozzá a vajat, fokhagymaport, petrezselymet és mozzarellát, keverjük össze kézzel.
 
Fontos, hogy teljesen befedjék a tésztadarabokat.
 
A darabokat tegyük egy muffinos tepsibe és süssük 15 percig. A legfinomabb frissen, amikor kivesszük a sütőből.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.