2020. 07. 10. - 15:00

Így készül a zöld, immunerősítő gyümölcslé turmix

Így készül a zöld, immunerősítő gyümölcslé turmix

Napjainkban az erős immunrendszerre különösen nagy szükség van. Érdemes olyan ételeket és italokat fogyasztani, amelyekkel serkenthetjük azt. Például ízletes turmixokkal.

Olyan időszakokban, amikor a vírusos betegségek gyorsan terjednek, különösen nagy szükségünk van erős immunrendszerre.
 
Ezt azzal is segíthetjük, ha olyan élelmiszereket és italokat juttatunk szervezetünkbe, amelyek hozzájárulnak.
Lássuk a zöld, vitamindús gyümölcs turmix receptjét.
 
Frissítő és immunerősítő a zöld vitaminos gyümölcsös turmix
Frissítő és immunerősítő a zöld vitaminos gyümölcsös turmix
 
Hozzávalók: 1 és fél csésze narancslé (360 ml), frissen facsarva; 1 csésze friss spenót (40 gramm), 1 csésze zöld leveles zöldség (40 gramm), amely ízlés szerint választható, fél uborka felszeletelve, 1 kisméretű alma, felszeletelve.
 
Elkészítés
 
Keverjük össze a narancslét, a spenótot, a választott zöld leveles zöldséget egy turmixoló konyhai gépben és keverjük, míg állaga sima lesz.
 
Adjuk hozzá az uborkát és az almát. Keverjük ismét, hogy egységes lét kapjunk.
 
Ha kész, már önthetjük is pohárba és kínálhatjuk, vagy hűthetjük is a hűtőszekrényben, ha kicsit később innánk meg.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.