2020. 03. 30. - 11:15

Mennyei csirke pesto-val és paradicsommal

Mennyei csirke pesto-val és paradicsommal

Egyszerű, mégis különleges, ízletes fogást készítenénk ebédre? Próbáljuk ki a csirkemellet pestóval, paradicsommal és mozzarellával – a hatás nem marad el.

Annak, aki szereti a csirkemellből készített ételeket, ám unja már a szokványos kedvenceket, érdemes beszerezni egy kis pestót! A pesto különleges ízt kölcsönöz a csirkének, melyek paradicsommal és sajtfélékkel tovább variálhatunk.
 
Lássuk, hogyan készül a paradicsomos-mozzarellás-pestós csirke.
 
Hozzávalók (4 személyre): 3 csirkemell; só és bors; 4 evőkanál bazsalikomos pesto; 1 paradicsom, szeletelve; 1 csészényi mozzarella sajt.
 
Nagyon ízletes a pestós csirkemell paradicsommal és mozzarellával
Nagyon ízletes a pestós csirkemell paradicsommal és mozzarellával
 
Elkészítése
 
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A csirkemelleket helyezzük el egy kiolajozott sütőedénybe vagy jénai tálba. Sózzuk és borsozzuk meg őket ízesítésként.
 
Oszlassunk el pestót mindegyik csirkemellen, majd fektessük a tetejükre a paradicsomkarikákat. Szórjuk meg az egészet mozzarella sajttal.
 
Majd süssük az ételt 40 percig.
 
Jó étvágyat hozzá!
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.