2022. 03. 16. - 14:56

Mária kiállítás- Mennyek királynéja

Mária kiállítás- Mennyek királynéja
A húsvéti időszakban egy kis ízelítő látható a Mária-kiállítás anyagából a Párbeszéd Házában. A kiállítást a Párbeszéd Háza művészeti vezetője rendezi.

Figyelmébe ajánljuk új kiadványunkat, a Lélekhang együttes legújabb lemezét, Hét Kapu címmel, mely 2021. decemberében jelent meg alapítványunk gondozásában. A CD megvásárolható webáruházunkban!

 
 

Alapítványunk fenntartása jelen körülmények között is költségekkel jár (pl. a kegytárgyak raktározása, honlapunk üzemeltetése).


Amennyiben támogatná munkánkat és alapítványunk, illetve a gyűjtemény fennmaradását, szívesen fogadjuk adományaikat az alábbi számlaszámon: 16200010-10086810


Adója 1%-át is felajánlhatja alapítványunk részére, ehhez adószámunk: 19065746-1-43.
Köszönünk minden támogatást!

unnamed (1)

 

 

 

Az Égi Szűzre úgy tekintettek, mint az élet és születés isteni anyjára. Hozzá fohászkodtak gyermekáldásért és a föld termékenységéért egyaránt.

 

 

Számunkra különös jelentősége van az Ő tiszteletének, hiszen István király neki ajánlotta fel országunkat, amelyet így „Regnum Marianum”-nak (Mária Országának) neveztek el.

 

 

Az emberiség ősidők óta hitte és tudta, hogy létezik egy Égi Édesanyánk, aki olyan szeretettel és gondoskodással figyel minden egyes emberre, ahogy a földi édesanyák a saját gyermekeikre.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.