2016. 05. 11. - 08:10

Miss Alpok Adria: megvan a 3 magyar lány!

Miss Alpok Adria: megvan a 3 magyar lány!

Lezajlott május 8-án a Miss Alpok Adria szépségverseny magyarországi döntője. A megyei versenyeken túl tizenhárom lány most azért mérkőzött meg egymással, hogy kijusson a nemzetközi döntőre Horvátországba.

Tizenhárom figyelemreméltó szépség lépett színpadra a budapesti New Orleans Clubban 2016. május 8-án, hogy elkápráztassa a zsűrit és továbbjuthasson a június 4-i nemzetközi döntőre, melyre hárman kaphatnak lehetőséget.

 

A nemzetközi döntőn Németország, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Magyarország, Szlovákia, Svájc és Olaszország lányai mérik össze szépségüket a horvátországi Novigradban.

A rendezvény végén mindenki izgatottan várta az eredményt. Első helyezettjeként a 22 éves művész hölgy, Vanyóczky Brigitta mehet tovább – a gyönyörű szőke lány festéssel foglalkozik és hegedül, a Metropolitan egyetem hallgatója.

 

Ványóczky Brigitta csókot dob a közönségnek

Második helyezést kapott a barna szépség, Lajter Elvira, 21 esztendős diák, aki óvodapedagógusnak készül Szegeden. Harmadik helyezett pedig a békéscsabai Szakálos Dóra lett, aki a fővárosban idegenvezetést tanul.

Eredményre várva - Szakálos Dóra, a harmadik helyezett

A lányok, azon túl, hogy képviselhetik hazánkat a Miss Alpok Adria nemzetközi döntőn, nagyértékű ajándékokat vehettek át. Többek között két ékszerház ajánlott fel exkluzív dizájn kollekciót számukra - ezekből mindhárman részesültek -, de jutott nekik luxus hajóút, esztétikai ajándékutalvány, sőt, egyedi tervezésű kalocsai estélyi ruha és kozmetikai csomagok is.

A második: Lajter Elvirának is volt oka a széles mosolyra

A Miss Alpok Adria szépségversenyt évente rendezik meg, 1988 óta. Az első királynőt Olaszországban koronázták meg. Azóta hét ország csatlakozott a megmérettetéshez, köztük 2001-ben hazánk is.

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.