2022. 06. 07. - 10:30

Dinamikusan alkalmazkodik a páciens szövetéhez az új sebészeti technológia

Dinamikusan alkalmazkodik a páciens szövetéhez az új sebészeti technológia

A sebészeti robotok fejlesztésért kötött egymással megállapodást a Creo Medical és az Intuitive vállalat – így a Creo-technológiák kompatibilisek lesznek az utóbbi robotrendszereivel.

Több évre szóló együttműködési megállapodást írt alá a Creo Medical Group az Intuitive vállalattal, melynek célja, hogy bizonyos Creo sebészeti technológiák kompatibilisek legyenek a sebészeti robotóriás rendszereivel.
 
Az Egyesült Királyságbeli székhellyel rendelkező Creo elektrosebészeti orvosi eszközök sorozatát fejleszti és forgalmazza.
 
Már szabadalmaztatott Kamaptive technológiája az adaptív bipoláris rádiófrekvenciát (RF) és a szuper-nagyfrekvenciás mikrohullámú energiát egyesíti a CROMA fejlett energiaplatformjában.
 
A Kamaptive dinamikusan képes alkalmazkodni a páciens szövetéhez, olyan eljárások során, mint a reszekció, a disszekció, a koaguláció és a szövet ablációja – állítja a Creo.
 
Dinamikusan alkalmazkodik a páciens szövetéhez az új sebészeti technológia
Dinamikusan alkalmazkodik a páciens szövetéhez az új sebészeti technológia
 
Az Intuitive-vel kötött megállapodás most felvázolja, miként fognak a vállalatok közös klinikai vizsgálatokat végezni.
 
A Creo Medical egyébként nem titkolta, hogy 2021-ben 25,2 millió GBP (34,7 millió dollár) bevételt hozott, ami közel háromszorosa a 2020-ban elért 9,4 milliónak (13,0 millió dollár).
 
Az Intuitive robotplatformok és a Kamaptive technológia ötvözésének célja, hogy a betegek számára további kezelési lehetőségeket biztosítson a legkorszerűbb technológia segítségével.
 
Az együttműködés rávilágít a Creo technológiájának sokoldalúságára, s egyben igazolja is a kemény munkát, melyet a Creo mérnöki csapata vállalt, hogy fejlett energiát juttasson a sebészeti endoszkópia területére – mondta el Craig Gulliford, a Creo vezérigazgatója.
 
„A műszaki kompatibilitás vizsgálata mellett csapataink megállapodtak a kereskedelmi forgalomba hozatal feltételeiben, beleértve a klinikai és szabályozási alapokat egy nyitott és együttműködő környezetben. A cél, hogy létrehozzák a hosszú távú együttműködést, amely a felhasználás közös céljaira összpontosul, egy átgondoltan kifejlesztett technológiára, a betegek állapotának javítására” – tette hozzá Gulliford.
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.