2020. 07. 15. - 12:50

10 ok, hogy kreatív légy a párkapcsolatodban!

10 ok, hogy kreatív légy a párkapcsolatodban!

Igen sok előnye van annak, ha az ember kreatív a kapcsolatában, kezdve azzal, hogy fenntartja az érdeklődést. Lássuk, hogyan lehetünk kellően kreatívak!

Ha tartós, harmonikus párkapcsolatra vágyunk, a kreativitás aligha hiányozhat belőle. Fontos, hogy mindkét fél egyformán beleadja azonban a maga részét.
 
Íme néhány ok, miért kell kreatívnak lenni egy kapcsolatban. Persze a listát bármikor bővíthetjük!
 
1.A kreativitás élénkíti a randevúkat: ahelyett, hogy a régi jól bevált helyre mennénk vagy programot csinálnánk, bármikor előjöhetünk egy új ötlettel. Üdítő újdonság lesz!
 
2.A szex izgalmasabb lesz: kevesebb esély van arra, hogy minden alkalommal előkerül a misszionárius póz, ha kreatívak vagyunk – játékokat vetünk be, új pozíciókat és helyeket próbálunk ki.
 
A kreativitás feldobja a párkapcsolatot
A kreativitás feldobja a párkapcsolatot
 
3.A beszélgetés élénkebb lesz: ha új ötletekkel állunk elő, sosem fogyunk ki a témából.
 
4.A kreativitás lehetővé teszi, hogy szembesüljünk különbözőségeinkkel: ha mindketten kreatívak vagyunk, de más módon, az arra is módot ad, hogy külön-külön kiéljük kedvteléseinket.
 
5.Soem unjuk meg az ételeket: ha a konyhában is kreatívak vagyunk, nem fogunk unatkozni evés közben, hiszen minden héten kitalálhatunk valami újat (is).
 
6.Nem kell sokat tanulnunk: a kreatív emberek a legkisebb, legolcsóbb tevékenységből is ki tudják hozni a maximumot.
 
7.Ajándékaink tökéletesen személyesek lesznek: aki kreatív, az jobban ráérez arra, minek örülne a másik, esetleg még saját kezűleg el is tudja készíteni (lehet az egy DIY krém vagy meglepetés is).
 
8.Mindig más szemszögből nézzük a világot: a kreatív emberek másként látják a világot. Ha egy hullámhosszon vagyunk, ráadásul érzékeljük a másik perspektíváját, miközben a család vagy a barátok nem.
 
9.Nagyszerű szülők leszünk: azok, akik kreatívak tudnak lenni a gyermekeikkel, vicces és tartalmas játékokat, tevékenységeket találnak ki.
 
10.Sosem érezzük az együtt töltött időt időpocsékolásnak: ha mindig a következő új ötleten agyalunk,  kicsi az esélye, hogy unalmasan teljen az idő.
 
Kreatívnak lenni tehát megéri!
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.