2019. 10. 14. - 12:30

Az étel befolyásolja az együttléteket

Az étel befolyásolja az együttléteket
Köztudott, hogy vannak olyan ételek, amelyek pozitívan hatnak a nemi életre, ugyanakkor akadnak olyanok is, amelyek megzavarhatják. 

 

A teljesítőképességhez nemcsak szellemileg kell topon lenni, hanem fizikailag is. Az, hogy a szív egészséges legyen jóformán elengedhetetlen. Ezen felül vannak további tényezők is, amelyek befolyásolják az együttléteket, mint például az ételek. A rendszertelen táplálkozás és az egészségtelen finomságok negatívan hatnak a nemi vágyakra. 
 
eszik
Nagy mértékben befolyásolja az étel a teljesítőképességet

A túlzott alkohol és koffein fogyasztás szintén károkat okozhat. A sok alkoholtól például az erekció ideje rövidülhet le, valamint csökkenti a tesztoszteronszintet. Az édesszájúaknak sincs szerencséjük, ugyanis a túlzott cukor megölheti a vágyakat. Ráadásul rendkívül egészségtelen és diabéteszhez vezet, ezért érdemes kevesebbet nassolni belőlük. 
Gondoltad volna, hogy a sok hús is kedvezőtlenül bír az együttlétre? Szakemberek szerint azok, akik több húst fogyasztanak, kevésbé vonzó testszaggal rendelkeznek. 
Tehát a szakemberek azt javasolják, hogy lehetőleg mindenki egészségesen étkezzen, hiszen az nemcsak a szervezetre, de a vágyakra is nagy hatást gyakorol.
 
Nagy Orsolya
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.