2011. 10. 04. - 06:00

Erotikus álmok és jelentéseik

Erotikus álmok és jelentéseik
A szexuális jellegű álmok függetlenül attól miről szólnak, valamilyen lelki állapotra utalnak illetve jelzik, hogyan látjuk az életet. Ismerd meg a leggyakoribb szexuális álmokat és jelentésüket.
Erotikus álmok és jelentéseikTalálkozás az ex-szel

Sokak számára nyugtalanító, ha a múltból lép elő olyasvalaki, akivel szexuális kapcsolatuk volt. A volt kedvessel kapcsolatos állandóan visszatérő, szinte kényszeres álom – főleg, ha még mindig kapcsolatban vagytok - valóban adhat okot aggodalomra, de az időnként bevillanó exek általában nem jelentenek többet, mint némi mentális vakációt a jelen hétköznapjaiból. A volt kedvessel erotikusat álmodni bármit jelenthet, ami hozzá kapcsolódik: ha fiatalok voltatok, az akkori évek szabadságára, ha pedig rosszfiú volt, akkor a spontaneitásra és izgalomra való vágyat jelzi. Ha igazán rossz emlékű kapcsolat, akkor valamilyen mostani elnyomásra vagy magánéleti nehézségre hívhatja fel a figyelmet.

Sztárom a párom

Hírességekkel álmodni viszonylag gyakori előfordulás a nők körében. Ha olyan valaki szerepel az álomban, akiért mindig is odavoltál, jelenthet egyszerű vágyakozást – egy állásra, egy gyerekre, egy házra, vagy akár egy kedves után. Ha viszont olyan valakiről álmodsz, akit a való életben nem találsz igazán vonzónak, akkor valószínűleg arra vágysz, hogy különlegesebbnek érezd mErotikus álmok és jelentéseikagad, hogy valaki a tenyerén hordozzon. A híres emberek különleges helyzetben vannak, és ha álmodban egy sztár szeret téged, az azt mutatja, hogy a VIP világ része szeretnél lenni, és úgy érzed, többet érdemelsz, mint amit jelenleg kapsz.

Fúj, pont vele?!

Amikor az álombeli románc olyan valakivel esik meg, akit ki nem állhatsz, vagy a vele való szex gondolatától is elborzadsz, az nagyon ijesztő tud lenni. Vigasztaljon a tudat, hogy nem azért történt, mert tudat alatt a kövér, zsíros hajú kollégáddal, vagy egy rokonoddal kapcsolatban támadtak buja késztetéseid. Ilyenkor azokra a tulajdonságokra kell odafigyelni, amit az álombéli partnerben vonzónak találsz. A kövér kollégától esetleg irigyled, hogy nem érdekli, ki mit gondol róla – miközben te megfelelési kényszerrel küzdesz.

Memo

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.