2022. 02. 24. - 10:42

Lánykérés az Újévben? Segítünk!

Lánykérés az Újévben? Segítünk!
Gyémánt és gyémánt között is hatalmas a különbség! Egy férfi életében az eljegyzés nagyon komoly dolog, hiszen ez az életre szóló elköteleződés első szimbóluma, amit idővel a házasság követ. Általában nem is az a fő problémája az uraknak, hogy miként kérjék meg párjuk kezét, hanem az, hogy mivel tegyék azt. Összeszedtünk néhány tudnivalót a legszebb gyémántokkal kapcsolatban, hogy megkönnyítsük a dolgot! 
A gyémánt már évszázadok óta a legértékesebb drágakőnek számít, nem meglepő, hogy az eljegyzési gyűrűk többségét is ezzel az ékkővel díszítik. Persze, nem szabad abba a hitbe ringatni magunkat, hogy minden gyémánt ugyanolyan. Ez ugyanis távolról sem igaz!
 
A világ gyémántbányáiban kitermelt drágaköveknek csupán kis része kerül ékszerekbe, ami több okra vezethető vissza.
Egyrészt arra, hogy a gyémántokat az ipar is felhasználja, így a kevésbé tiszta és értékes köveket ez a szegmens vásárolja fel.
Másrészt azért is kevés az ékszerbe – például eljegyzési gyűrűbe - való gyémánt, mert erre különleges tisztaságú és színű köveket szoktak csak felhasználni.
 
A szennyeződésekkel és zárványokkal teli gyémántok erre nem alkalmasak, ezért szakértők tucatjai járják a világot (vagy épp ülnek a legnagyobb gyémántházak irodáiban) azért, hogy megtalálják a legszebb darabokat, melyek az igaz és végtelen szerelem valódi bizonyítékai lehetnek.
 
Az egyedi gyémánt a legjobb választás
 
Amikor egy férfi betér egy ékszerszalonba, hogy megtalálja a tökéletes eljegyzési gyűrűt, könnyen elveszettnek érezheti magát a gyémántok szikrázó ragyogásában.
 
Ha ez a helyzet, érdemes segítséget kérni annak érdekében, hogy a lehető legjobban válasszon.
Ez pedig nem más, mint egy egyedi gyémánt! A Forevermark gyémántház szakértői által kiválogatott ékkövek a világ gyémántbányáinak legszebbjei és mindegyik tökéletes, illetve megismételhetetlen.
 
Erre a gyémántház garanciát is vállal, hiszen egyedi azonosítóval látják el az egyes, kiválasztott drágaköveket.
Emellett tanúsítványt is adnak arról, hogy az adott eljegyzési gyűrűben található gyémánt az egész világon egy példányban található csak meg.
 
Ha a gyémánt különleges, a gyűrű is legyen az!
 
Az egyedi drágakövek bármilyen eljegyzési gyűrűbe befoglalhatók, de a hagyományos formavilágú szoliter, vagyis egyköves gyűrűn kívül még számtalan lehetősége van a leendő vőlegénynek.
Akár több kisebb gyémánttal is körbe vetetheti a legnagyobb gyémántot, de tökéletesen egyedi gyűrűt is készíttethet menyasszonya számára.
 
 
 
Ezek a vőlegény teendői az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor
 
Annak érdekében, hogy az eljegyzési gyűrű mindenben megfelelő legyen, mindenképpen érdemes kipuhatolni, hogy milyen csiszolású gyémántot szeretne a leendő ara, az arany melyik árnyalatát – sárga, rosé, fehér, zöld – kedveli, illetve azt, hogy mekkora méretű gyűrűt visel.
 
Ha mindez megvan és már az ékszeres dobozban lapul a világ legszebb gyémántjával díszített egyedi eljegyzési gyűrűje, egy dolog maradt csak hátra, maga a lánykérés, amit a vőlegény már oly régóta tervez!
A válasz nem is lehet más, mint az, hogy: IGEN!
 
J.M

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.