2013. 04. 09. - 14:09

Muri Enikő ismét hisz a szerelemben!

Muri Enikő ismét hisz a szerelemben!
Muri Enikő újra hinni akar a szerelemben. Vajon lehetséges igaz szerelem ebben a világban?

Muri Enikő - Késö már
Videó forrása: Youtube - EnikoMuriVEVO

Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté színpadi jelenete tele van érzelmekkel, nem lehet nem látni a mélyebb jelentését ennek.  A Gost egy igazi, nagy klasszikus! Ki ne ismerné a 23 évvel ezelőtt bemutatott mozit, a filmtörténet egyik legismertebb romantikus filmjét, amit lehetetlen volt csak egyszer megnézni. Aki látta, az többször is végig akarta élni a csodát.  A történet természetesen a musicalírókat is megihlette. A Budapesti Operettszínházban is bemutatják, így a két főszereplő, Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté ugyanazzal a szenvedéllyel éli bele magát a történetbe, ahogy annak idején eljátszotta Demi Moore és Patrick Swa­yze.

 

Muri Enikő

Muri Enikő még mindig tud hinni az igaz szerelemben!

 

A híres jelenet lett itt is a csúcspont, amikor korongozás közben lepi meg szerelmét Sam. De a kétféle feldolgozás eltér egymástól, hiszen a  musicalban visszaemlékezésként szerepel. A film mondanivalója, nagy kérdése az, hogy tényleg létezik-e örök szerelem? Vagy csak önámítás és hiú ábránd ezt feltételezni. A valóság árnyai úgyis elrabolják a rózsaszín álmokat és törvényszerűen csalódás és kiábrándulás a szerelem vége? Létezik olyan szerelem, ami nem múlik el? Ezek örök kérdések, amelyekre a választ csak egy-egy konkrét kapcsolatban találhatjuk meg. Mindenki a saját szerelmében tud hinni és mindenki a saját szerelmében tud örökre szerelmes lenni. A válasz tehát egyénfüggő! Ahogy mi szeretnénk, úgy lesz!

 

Muri Enikő

Muri Enikő milyen választ kapott a kérdésre? Örök a szerelem? Vagy hamis ábránd csak?

-mz-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo