2012. 11. 08. - 08:39

Muri Enikó várakozó pályára tette szerelmét

Muri Enikó várakozó pályára tette szerelmét

Már sokat hallhattunk Muri Enikő titokzatos szerelméről, aki az Amerikai Egyesült Államokban él.


Muri Enikő nem költözne külföldre
Videó forrása: RTL Klub
A fiatal énekesnőt erős érzelmi szálak kötik a már két éve Amerikában élő Péterhez. Augusztusban Enikő ki is utazott a fiúhoz akivel egy hosszabb nyaralást is együtt töltöttek. A lány nagyon jól érezte magát az Államokban és akkor még nagyon pozitívan nyilatkozott a bimbózó kapcsolatról. Úgy érzete, hogy a kettőjük között alakuló románc egy igazi Love Story és ennek csak happy end lehet a vége.

Muri Enikő az X-Faktor színpadán
Muri Enikőt kontinensek választják el szerelmétől

Az élet azonban ennél sokkal bonyolultabb és Enikő ma már sokkal negatívabban látja a Péter és közötte lévő kapcsolatot. Mint mondja az érzelmei nem csökkenetek a fiú iránt és nagyon örülne annak, ha ismét együtt töltenének egy kis időt az érzelem azonban nem elég. A kapcsolatuk között mély szakadékként áll az a hatalmas távolság ami Magyarország és Amerika között van. Egy ilyen távkapcsolatot nagyon nehéz fenntartani és Muri Enikő szavaiból az érződik, hogy már nem is ragaszkodik ehhez ennyire. Jelenleg inkább a barátai körében szereti tölteni az idejét és megpróbál nem gondolni arra, aki Amerikában vár rá. Ezen kívül sok időt fordít magára és arra, hogy megtalálja a lelki békéjét és egy kicsit megnyugodjon, lelassuljon a pörgő mindennapjaiban.

 

Muri Enikő távol van szerelmétől
Muri Enikő számára egyenlőre a karrier a legfontosabb

 

Az X-Faktor egykori énekese egyenlőre úgy érzi, hogy nem tudná itthagyi a jelenlegi életét még egy olyan nagy szerelemért sem, amilyen a közte és Péter között lévő különleges románc. Enikő büszke arra amit eddig elért, de mint mondja nagyon sokat küzdött azért, hogy azt csinálhassa amit igazán szeret. Az eddig felépített életét pedig nem szeretné egy kapcsolatért sem lerombolni. Reméljük Enikő hamarosan megtalálja a szerelmet, amelyhez nem kell kontinenseken át utaznia.

 

-BB-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo