2020. 10. 28. - 11:17

Nem árt a kávé egy jó szeretkezéshez

Nem árt a kávé egy jó szeretkezéshez

Ha eddig úgy véltük, nem jó három vagy négy kávét meginni naponta, érdemes újragondolni a dolgot, már csak a szex szempontjából is!

Amennyiben a párunk szívesen meginna egy második vagy harmadik kávét, a világért se mondjunk neki nemet. Kiderült, hogy a kávé nemcsak a mentális energiát támogatja.
 
A Texasi Egyetem Egészségtudományi Központjának kutatói felfedezték, hogy azok a férfiak, akik több koffeint fogyasztanak naponta, kisebb eséllyel szembesülnek erekciós diszfunkcióval.
 
Csak egy kivétel volt: a diabéteszben szenvedő férfiak, akik extra koffeintadagokat fogyasztottak, nem mérsékelték azt.
 
Jó hatással van a kávé a férfiakra, ha szexről van szó
Jó hatással van a kávé a férfiakra, ha szexről van szó
 
„Annak ellenére, hogy láttunk csökkenést az erekciós diszfunkció jelenlétét illetően az elhízott, magas vérnyomással (hipertónia) és túlsúllyal küzdő férfiaknál, a diabétesz esetében ez nem volt igaz” – állapította meg dr. David Lopez, a a Tennessee Egyetem Közegészségügyi Iskolájának adjunktusa. Mint mondta, a cukorbetegség az egyik legerősebb rizikófaktor a merevedési zavaroknál.
 
A kutatók szerint nagyjából napi 2-3 csésze kávé csökkentheti az impotencia kockázatát.
 
A tanulmány szerzői úgy vélik, ez a stimuláns segíti a pénisz bizonyos artériáinak és izmainak ellazulását, miközben javítja a véráramlást és a férfi erekciós képességét - még a túlsúlyos vagy hipertóniás férfiak esetében is.
 
Lehetséges, hogy az olaszok nem véletlenül fogyasztanak vacsora utáni kávét.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.