2020. 12. 09. - 11:15

Top 7 dolog, amit észreveszünk, ha párunk masszív táskát hord

Top 7 dolog, amit észreveszünk, ha párunk masszív táskát hord

Ha a kiszemeltünk vagy a kedvesünk nem elégszik meg kevesebbel, mint hogy egy teljes arzenált cipeljen a vállán mindenből, néhány jellemző vonással is büszkélkedhet.

Jól ismertek azok a hölgyek, akik nagyméretű táskát hordanak a vállukon, amelyben lehetőleg minden, de tényleg minden van.
 
Ezek a nők lényegében egy teljes világot visznek magukkal, s ha felajánlja valaki a segítségét, olyan, mintha egy edzőtermi súllyal küzdene.taska_noi_1
 
Néhány dolog azonban abszolút leszűrhető.
 
-Az egyik, hogy ezek a hölgyek mindenre fel vannak készülve: a fájdalomcsillapítóktól a zsebkendőkön és az esernyőn át a púderekig, antibakteriális termékekig bármi megtalálható a nagy táskában, tehát úgy érzik, őket nem érheti meglepetés.
 
Többnyire fekete, nagyméretű táska kell, amely mindenhez illik és mindent elnyel.
 
-Nem kevés idő, mire valamit megtalálnak benne – kivéve, ha külön nesszeszerekben különítik el a dolgokat. Emiatt persze másokat bosszantanak, különösen az eladót és a mögöttük sorakozókat.
 
-Általában panaszkodnak a hátuk, válluk fájdalmára – ami ezek után nem is csoda. Nem számít, hányszor mondják el nekik, hogy az egyvállon hordott nehéz táska lehet az oka, figyelmen kívül hagyják a nyilvánvaló igazságot.
 
-Azt állítják, mindenre szükségünk van, ami a táskában megtalálható: csakhogy idővel kiderülhet, hogy olyasmi is van benne, amihez semmi közük. Például öngyújtó, amikor nem dohányoznak, vagy egy babatörlőkendő, bár nincs is gyermekük.
 
-Táskájuk olyan, akár egy irattartó szekrény: gyakran tele van nyugtákkal, utalványokkal és pontkártyákkal is, amelyeket már nem kell megtartani vagy nem is érvényesek.
 
-Ha üdülni indulunk, a nagytáskás nő nem viheti fel a repülőre a kézitáskáját, mert ahhoz nagynak számít. Átpakolni azonban egy kisebb táskába a rengeteg holmit rosszabb, mint amikor a bőröndbe pakolnak.
 
-Legalább egy alkalommal ennivaló is megtalálható a táskában. Lehet, hogy csak a madaraknak a parkba csomagoltak el egy kenyérfalatot, de hetekkel később még ott van – természetesen már jó eséllyel penészes állapotban.
 
Kérdés persze, van-e értelme kisebb táskára rábeszélni a hölgyet. Próbálkozni lehet – ha mást nem, egészségügyi érvekkel.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.