2023. 06. 01. - 10:00

Okos szállodája is van Veszprémnek

Okos szállodája is van Veszprémnek
Minőségi és modern szolgáltatásokkal bővítette kínálatát Veszprém egyik ismert hotelje, amely már okos szállodaként is üzemel.
Okos fejlesztésről adott hírt közösségi oldalán Porga Gyula, Veszprém polgármestere. Mint írta, a helyi Oliva Hotel és Étterem az Európa Kulturális Fővárosa támogatásával nem csupán eddigi szállodai kapacitását duplázta meg. Új, minőségi és modern szolgáltatásokkal bővítette kínálatát a vendégfogadás területén.
 
A város számított a megnövekedett érdeklődésre az Európa Kulturális Fővárosa cím kapcsán, s szerettek volna minőségi szállásokat kialakítani.
 
Okos szállodája is van Veszprémnek 
Okos szállodája is van Veszprémnek 
 
Az okos funkciókkal kibővített smart hotelt veszprémi belvárosában május közepén adták át. A 2 millió eurós beruházást az EKF 800 ezer euróval támogatta – írta meg a turizmus.com.
 
A hotel egyébként 2000 óta foglalkozik szállodai szolgáltatással és vendéglátással. A 20 szobás hotelt most dupla férőhelyesre alakították, az alsó komplecumot már korábban felújították a Kisfaludy program pályázatának köszönhetően.
 
A kapacitás bővítésére azonban most az EKF-el összefüggésben nyílt módjuk. A korábban nem használt padlásteret beépítették és panorámás bárt alakítottak ki, de lakosztállyal és szobákkal is bővült a tetőtér.
 
Okos szálloda-szolgáltatásaik között kiemelendő, hogy a szállóba telefonos applikáción át lehet bejelentkezni, az épületbe telefonnal lehet belépni, sőt virtuális terminálon keresztül hívhatjuk a recepciót – személyzet ugyanis egyébként nem tartózkodik a hotelben - írta meg a turizmus.com.
 
Fotó: Facebook.com/porga.gyula.veszprem
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.