2023. 08. 30. - 09:19

Új cégeket is vonzanának a Szekszárdi Ipari Parkkal

Új cégeket is vonzanának a Szekszárdi Ipari Parkkal
Két ütemben fejlesztik a Szekszárdi Ipari Parkot – több mint 60 százalékos a készültsége. A projekttel a várost új vállalkozások számára is vonzóvá tennék.
Közel 2,8 milliárd forintos támogatást nyert el Tolna vármegye székhelye, melyből két ütemben fejlesztik a Szekszárdi Ipari Parkot.
 
Készültsége immár elérte a több mint 60 százalékot – a projekttel nemcsak az a cél, hogy a helyi vállalkozások számára modern infrastruktúra álljon rendelkezésre. Újakat is a városba csábítanának – írta a teol.hu.
 
Új cégeket is vonzanának a Szekszárdi Ipari Parkkal
Új cégeket is vonzanának a Szekszárdi Ipari Parkkal
 
A város a Területi és Településfejlesztési Operatív Program keretében nyert vissza nem térítendő európai uniós forrást az ipari park fejlesztésére. Korábban a projekt indításához hiányzott 700 millió forint, ezt kormánytámogatásként megkapta a város.
 
A kivitelezés első üteme már lezajlott, a régi épületeket renoválták. A második ütem zajlik jelenleg, amelyben új csarnokok is készülnek – tudatta a teol.hu.
Napjainkabn 27 vállalkozás van jelen a fejlődő területen, s összesen 500 embert foglalkoztatnak.
 
A Szekszárdi Ipari Park fejlesztésének második üteme várhatóan szeptember 30-al elkészül – tudatta a teol.hu.
 
Fotó: teol.hu/Mártonfai Dénes
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.