2023. 04. 17. - 10:35

Lana Del Rey-é 2023 eddigi legkelendőbb bakelitlemeze

Lana Del Rey-é 2023 eddigi legkelendőbb bakelitlemeze

Az év eddigi legkelendőbb bakelitlemeze Lana Del Rey munkája - erősítette meg a napokban az Official Charts Company.

Nagy sikert ért el már az esztendő elején Lana Del Rey. Az énekesnő Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd című alkotása a 2023-as év legkelendőbb bakelitlemeze – adta hírül az Official Charts Company.
 
Lana Del Rey kilencedik stúdióalbuma a közelmúltban debütált az 1. helyen az Official Albums Chart-on. Ezzel a hatodik listavezető lett az Egyesült Királyságban, idén pedig ez lett a legkelendőbb bakelitlemez.
 
A Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd-ot eddig 20.800 példányban adták el bakelit lemezen, ami felülmúlja Pink listavezető Trustfall-jét, amely az idei év legerősebb első heti eladásaival büszkélkedhet.
 
 
Lanának a második stúdióalbuma óta ez a legkiemelkedőbb eladási eredménye - az Ultraviolence című LP 2014-ben szerezte meg az első helyet.
 
A második helyre a listán az idei év másik első számú albuma áll, a Gorillaz Cracker Island-je, míg a harmadik helyet a Courteeners St. Jude lemeze szerezte meg.
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.