2022. 08. 25. - 11:36

Szövegéneklésre képes mesterséges intelligencia

Szövegéneklésre képes mesterséges intelligencia
Egy olyan világban, ahol a technológia folyamatosan fejlődik, nem meglepő, hogy szerepet kezd játszani a mesterséges intelligencia (MI) is. 
Az MI a szórakoztatóiparba is betör: nemcsak énekelni, rappelni is tud, képességei pedig folyamatosan fejlődnek. Ez potenciálisan nagy dolgokat jelenthet az ipar számára.
 
 
Az egyik módja annak, ahogyan az MI megváltoztatja a szórakoztatóipar színterét, az, ahogy a virtuális influencereknek saját, egyedi hangot ad.
 
Míg korábban sok virtuális influencer hangszintetizátorokra támaszkodott a hang tekintetében, az MI most lehetővé teszi számukra, hogy saját, természetes hangjuk legyen. Ezáltal a közönségükkel jobban megismerhetik őket és mélyebb kapcsolatot teremthetnek a rajongókkal.
 
Könnyebb éneklést ígér az MI
 
A mesterséges intelligencia arra is felhasználható, hogy az emberek könnyebben énekeljenek. Azáltal, hogy egy dalt szövegből beszéddé alakítanak, a mesterséges intelligencia segíthet az éneklésben bizonytalan embereknek megtanulni a szöveget és magabiztosabbnak érezni magukat az előadás során.
 
Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnének énekelni, de túlságosan szégyenlősek vagy zavarban vannak.
 
 
A szórakoztatás csak egy olyan terület, ahol a mesterséges intelligencia pozitív hatást gyakorolhat a világra. Az MI egyre növekvő területén a lehetőségek végtelenek.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.