2022. 08. 19. - 12:19

MI alapú zeneszerző

MI alapú zeneszerző
A mesterséges intelligencia zeneszerzők eredeti, szerzői jogtól mentes zenéket kezdenek létrehozni, amelyeket felhasználhatsz a legújabb YouTube-videóidban vagy a közösségi médiás videóhirdetéseidben.
Bár az MI-zeneszerzőkben rejlő lehetőségeket még nem fedezték fel teljes mértékben, ezek az eszközök már bizonyították, hogy képesek kiváló minőségű hangfájlok előállítására mindenféle videós tartalomhoz.
 
 
Az Amper zeneszerző eszköz például nemrég adott ki egy könyvtárat jogdíjmentes zeneszámokból, amelyek kereskedelmi videókban használhatók. A könyvtár számos műfajt és stílust tartalmaz, így biztosan találsz majd valamit, ami megfelel az igényeidnek.
 
MI zeneszerzők jogdíjmentes zenéket készítenek
 
Hasonlóképpen, a Google Magenta projektje számos mesterséges intelligencia által generált dalt készített, amelyek egyszerre fülbemászóak és szerzői jogdíjmentesek. Hallgasd meg ezeket a Magenta weboldalán.
 
 
Láthatod, hogy a mesterséges intelligencia zeneszerzők gyorsan hatékony eszközzé válnak a tartalomkészítők számára. Ha kiváló minőségű zenét keresel a következő videoprojektedhez, mindenképpen nézd meg az online elérhető számos MI zeneszerzői eszközt.
 
 
 
H.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.