2020. 08. 05. - 11:22

Billie Eilish új dalt jelentetett meg

Billie Eilish új dalt jelentetett meg

Először csak egy részletet osztott meg közösségi oldalán vadonatúj szerzeményéből Billie Eilish – július 30-án éjfélre harangozta be a dal érkezését.

Napokkal korábban elhintette új szerzeménye érkezését Billie Eilish. A népszerű fiatal énekesnő egy dalrészletet osztott meg Instagram-oldalán a „My Future” című alkotásból, melyből összesen 20 másodperc volt hallható.
 
Ez Billie első dala a rekordokat megdöntő debütáló albuma és a  Bond-film zenéje óta, melynek címe No Time To Die.
 
 
A dalban, melyből részletet nyújtott a rajongóknak, Billie jellegzetes suttogó stílusában azt énekli: „Can’t you hear me? I’m not coming home / Do you understand? / I’ve changed my plans.”
 
Az új szerzemények egyébként nem érhetik váratlanul a rajongókat. 2020 elején Billie Eilish testvére, Finneas O'Connell – aki a sztár producereként dolgozik – megerősítette, hogy gőzerővel folynak a második lemez munkálatai.
 
Mint Finneas márciusban elmondta, a legjobb dolog amit tehetnek, ha a saját útjukon maradnak. Az első album egy nagyon tiszta anyag volt, mellyel az volt a céljuk, hogy ők szeressék és játszhassák élőben.
 
Ugyanez az elképzelés a másodikkal kapcsolatban is. „Minden más csak mellékhatás” – fogalmazott Billie producere.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.