2019. 12. 11. - 12:50

Demi Lovato elhintette: új zene érkezik

Demi Lovato elhintette: új zene érkezik

Nem titok, hogy a sikeres énekesnő másik lemezen dolgozik, most azonban valóban el is árulta, hogy hamarosan vadonatúj szerzeményt hallhatnak tőle a rajongók.

Demi Lovato köztudottan az első albumon dolgozik azóta, hogy 2017-ben megjelent Tell Me You Love Me című lemeze.
 
December elején azonban az énekesnő elhintette, hogy legközelebb, ha hallanak róla, új dalt fog megjelentetni. Demi egyszerűen egy sötét képernyő képét posztolta Instagram oldalára, s aláírta: „Ha legközelebb hallatok felőlem, énekelni fogom…”
 
 
Izgatottságát és lelkesedését többek között Ashley Graham, Millie Bobby Brown és Demi kedvese, Austin Wilson is kifejezte hozzászólásban.
 
2019 júniusában Demi Lovato azt mondta, közelgő hetedik felvételének történetét is meg fogja osztani azokkal, akik szeretik őt.
 
A népszerű énekesnő hozzátette, hogy ez adott lehetőséget neki arra, hogy „olyan nyílt és őszinte legyen, amennyire lehet”, anélkül, hogy aggódna azon, mit mondanak a többiek.
 
A popsztár 2019 novemberében jelentette be, hogy egyesítette erőit a Scooter Braun menedzserrel, akit többek között Justin Bieber és Ariana Grande is nagyra értékel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.