2020. 07. 10. - 12:21

Dua Lipa Madonnára pályázik

Dua Lipa Madonnára pályázik

Együttműködne a popikonnal a fiatal tehetség. Dua Lipa egy új dalon dolgozna Madonnával, aki egyébként mindig is inspirálta őt.

Dua Lipa szívesen működne együtt Madonnával egy jövőbeni szerzeményen. A sikeres fiatal énekesnő nem titkolja, hogy a popcsillag mindig is inspirációt jelentett számára.
 
A brit sztár 2020 márciusában jelentette meg új albumát Future Nostalgia címmel, s a lemezére Madonna nagymértékben hatással volt – árulta el Dua menedzsere, Ben Mawson.
 
 
A Music Week magazinnak Mawson elmondta, lenne esély egy potenciális duettre a két énekesnővel, már próbálkoznak ugyanis összehozni azt.
 
A 24 esztendős Sua Lipa nemrégiben vallotta be: szeretne most 61 éves példaképe nyomdokaiba lépni és ugyanazt véghezvinni a popszakmában, amit neki sikerült.
 
„Olyan sokáig szeretnék énekelni, amíg csak lehet" – mondta Dua Lipa, hozzátéve, hogy úgy véli: Madonna 40-45 évesen készítette a legjobb popalbumát.
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.