2020. 07. 01. - 11:15

Ellie Goulding bátorságot gyűjt a turnézáshoz

Ellie Goulding bátorságot gyűjt a turnézáshoz

Jelenleg el sem tudja képzelni a színpadra lépést – állítja a népszerű énekesnő, aki 2021 tavaszára már optimistán lefoglalt pár fellépést.

Ellie Goulding bátorságot gyűjt a turnézáshoz. A sikeres énekesnő a közelmúltban beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány helyzet után meglehetősen nehéz lesz visszatérnie a színpadra, amelyet most még elképzelni se tud.
 
Néhány kisebb koncertet azonban optimistán már bevállalt 2021 tavaszára, áprilisra és májusra. Hét fellépést szervezett le magának, kisméretű és közepes helyszínekre.
 
 
A brit popsztár 2020 júliusában adja ki soron következő albumát, a Brightest Blue-t. Abban az időszakban, amikor a koronavírussal kapcsolatos intézkedések még mindig érvényben vannak.
 
Ellie Goulding várja az újabb fellépéseket, ám mint mondta: jóformán vissza kell nyernie önbizalmát, hiszen nagyon sok időt töltött a színpadtól távol.
 
A BBC Breakfast című műsorában elárulta: nemrég nézte a Glastonbury-i fellépését és nem hitte el, hogy ezt véghezvitte ennyi ember előtt.
 
„Amikor a színpadon vagyok, komolyan azt érzem, hogy egy másik karakterré változom és a semmiből egyszercsak ott terem az önbizalmam” – mondta.
 
Ellie hozzátette, hogy úgy érzi, a karantén időszaka introvertálttá tette. „Tévedés, hogy ha az előadói pályát választod, mindig egy extrovertált, nagyon magabiztos személy vagy” – fogalmazott az énekesnő.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.