2018. 11. 21. - 11:00

Forbes: Katy Perry a legjobban fizetett énekesnő 2018-ban

Forbes: Katy Perry a legjobban fizetett énekesnő 2018-ban

A Forbes magazin listájának tetején trónol a tehetséges énekesnő. Katy Perry 2018-ban az év legjobban kereső zenei személyisége lett, évi 83 millió dolláros keresetével.

Idén a legjobban fizetett énekesnő Katy Perry. A Forbes magazin összesítése szerint a 34 esztendős sztár több mint 1 millió dollárt keresett minden este a Witness: The Tour turnéja alkalmával, s több mint 80 alkalommal adott koncertet 2017 júniusa és 2018 júniusa között.

Emellett Katy az American Idol tehetségkutatóban vállalt szerepéért is 20 millió dollárt zsebelhetett be zsűritagként.

A listán egyébként Taylor Swift követi őt, 80 millió dollárral, s bár sokan azt várták, hogy anyagi veszteséget könyvelhet majd el, mivel sok fellépése esett ki a Reputation turné során – új albuma azonban olyan sikeres lett világszerte, hogy már megjelenése hetében 2 millió darabot adtak el belőle.

A Forbes listáján harmadik lett Beyoncé, 60 millió dolláros évi keresetével – melyben nagy szerepet játszott a Coachella fesztiválon vállalt szerepe és közös albumuk férjével, Jay-Z-vel.

Az első ötben a fent említett énekesnőkön kívül Pink és Lady Gaga szerepel, előbbi 52 millió, utóbbi pedig évi 50 millió dollárral. Jennifer Lopez lett a hatodik (47 millió dollár), a hetedik Rihanna (37,5 millió), Helene Fischer a nyolcadik (32 millió), Celine Dion a kilencedik (31 millió dollár) és Britney Spears a tizedik, évi 30 millió dolláros keresettel.

Fotó: Instagram

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.