2021. 04. 21. - 11:15

Hiába várunk életrajzi filmet az ABBA-ról?

Hiába várunk életrajzi filmet az ABBA-ról?

Björn Ulvaeus kizárta annak lehetőségét, hogy film készüljön a világhírű ABBA együttesről – legalábbis, amíg ők életben vannak.

Eloszlatta a zenekarról szóló film lehetőségét érintő találgatásokat a máig rendkívül sikeres ABBA-együttes tagja, Björn Ulvaeus.
 
Mint mondta, nem szeretné, ha színész játszaná őt egy olyan jellegű, önéletrajzi ihletésű filmben, mint a Queen Bohém Rapszódiája vagy az Elton Johnról szóló Rocketman.
 
Bjorn azt is megjegyezte, kétségei vannak afelől, hogy az együttes többi tagja ne ugyanígy gondolná.
 
 
Az ikonikus svéd popzenekart Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog és Frida Lyndstad alkotta, 1974-ben nyerték meg az Eurovíziós Dalfesztivált Waterloo című dalukkal.
 
A 75 éves Björn Ulvaeus azt mondta, nem tartja valószínűnek, hogy ő és a zenekari társai szívesen látnának egy ABBA-történetet a képernyőn, legalábbis, amíg életben vannak.
 
Az együttes egyébként készül fennállásának 50. évfordulójára – digitális avatár turnét terveznek, vagyis hologramként lesznek jelen a színpadon.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.