2019. 07. 03. - 11:55

Michael Jacksont díjazták halála 10. évfordulóján

Michael Jacksont díjazták halála 10. évfordulóján

A popkirály hagyatéki képviselői tisztelegtek Michael Jackson halálának 10. évfordulóján. Arra kérték rajongóit, hogy jótékonykodással tartsák életben Jacko emlékét.

Megemlékeztek hagyatékának képviselői a néha Michael Jacksonról, aki 2009-ben június 25-én hunyt el, csupán 50 esztendősen – vényköteles gyógyszermérgezésben halt meg, miközben éppen visszatérő koncertjére készült Londonban.
 
A közleményben, melyet Jacko hagyatékának őrzői eljuttattak az AP sajtóügynökségnek, az áll: egy igazán tehetséges művész és rendkívüli humanitárius ember távozott közülünk 10 évvel ezelőtt. S arra biztatják rajongóit, hogy jó cselekedetekkel, jótékonysággal őrizzék a popikon emlékét.
 
 
Mint kiemelték, tíz évvel halála után „Michael most is köztünk van”, hatása érződik a táncon, a divaton, a zenén ma is. Michael igazi mércéje az volt, mit adott másoknak, s ezt számos formában tette.
 
A sztár hagyatékának képviselői azt is hozzátették: „ültessünk fát, önkénteskedjünk, takarítsunk fel nyilvános helyet vagy segítsünk valakinek, aki erre rászorul, bármiről legyen szó”. Ezzel is járhatunk azon az úton, amelyen a popikon járt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.