2020. 06. 24. - 11:15

Paris Jackson és párja kiadja első albumát

Paris Jackson és párja kiadja első albumát

Michael Jackson lánya a kedvesével, Gabriel Glennel jelenteti meg első lemezét, The Soundflowers néven.

Kiadja első albumát Paris Jackson, párjával, Gabriel Glennel. A két fiatal The Soundflowers néven jelenteti meg debütáló lemezét, mely 2020 júniusának utolsó hetében kerülhet a polcokra.
 
Az együttes nevét címként is viselő albumon öt dal szerepel, köztük a Your Look (Glorious), a Geronimo, valamint a Notes On A Ghost.
 
A néhai popikon, Michael Jackson modellként és színésznőként is sikeres lánya azután alkotott közös zenekart, hogy összetalálkozott későbbi kedvesével a Los Angeles-i Rainbow Bár és Grillben. Gabriel Glenn együttesével, a TrashDogs-al éppen ott lépett fel.
 
 
„Tizenhárom éves voltam, amikor elkezdtem dalokat írni és vettem magamnak egy gitárt, de sosem osztottam meg másokkal vagy rögzítettem stúdióban ezeket, amíg nem találkoztam Gabriellel" – vallotta be Paris Jackson.
 
Miután megmutatták egymásnak saját szerzeményeiket, írtak még néhányat. Együtt minden olyan természetesnek tűnt, a hangoktól kezdve a dalírási stílusig. „Sosem találkoztam korábban senkivel, aki ennyire tökéletesen illeszkedett volna a hangomhoz” – mondta Paris.
 
A duó nagyon izgatott, hogy végre a rajongók is hallhassák felvételeiket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.