2018. 09. 12. - 10:06

Rihanna új dalokat szerez

Rihanna új dalokat szerez

A csinos barbadosi énekesnő elárulta rajongóinak: hamarosan új szerzeményekkel lepi meg őket. Rihanna 2016 óta nem adott ki zenét a kezei közül.

Vadonatúj szerzeményekkel készül végre Rihanna. Az elbűvölő énekesnő utoljára 2016-ban jelentetett meg zenét, „Anti” című albuma óta nem készített új dalokat.
 
A 30 esztendős énekesnő most remek hírrel szolgált rajongóinak: már dolgozik az anyagon, de még korántsincs készen – melynek részben oka az is, hogy Rihanna közben elindított egy fehérnemű-láncolatot, sminkkészletet dobott piacra és filmet is forgat.
 
 
Mindezek ellenére azonban a közeli jövőben szeretne néhány új dalt megjelentetni. Egy rajongója érdeklődésére Rihanna kifejtette, tisztában van vele, mennyire várják már a szerzeményeit, de egyszerre csinál éppenséggel számos dolgot – persze még azok mellett, amelyekről nem beszél.
 
„Amint a zene készen van, azonnal hallani fogjátok. Ez nem ma fog megtörténni, de rajta vagyok az ügyön és hamarosan érkezik” – áll a biztató üzenetben. Van, aki úgy tudja, jövő évben Rihanna dupla albummal fog jelentkezni. Az egyikre slágergyanús dalokat szán, míg a másik inkább „hangulatlemez” lenne.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.