2021. 03. 10. - 11:00

Selena Gomez félrerakná a zenét?

Selena Gomez félrerakná a zenét?

Zenei visszavonulásán gondolkodik a csinos énekesnő, mivel mostanság inkább a színészet érdekli. Selena Gomez már kipróbálta magát filmben és producerként is.

Letenné a mikrofont egy időre Selena Gomez. Az énekesnőként megismert fiatal sztár inkább a színészetre és a producerkedésre szeretne fókuszálni – melyekben már kipróbálta magát -, mert úgy érzi, énekesként alulértékelt.
 
Selena Gomez a Vogue magazinnak beszélt arról: zavarják a dalait ért kritikák, olyan érzése van, mintha tehetséges sosem lenne elég egyeseknek.
 
„Nehéz a zenei világban maradni, amikor az emberek nem feltétlen vesznek téged komolyan” – fogalmazott az énekesnő-színésznő, aki többször feltette már magának a kérdést, miért is csinálja ezt.
 
 
„A Lose You to Love Me című szerzemény véleményem szerint a legjobb dal volt, amit valaha kiadtam, de egyesek számára ez sem volt elég” – mondta Selena Gomez, aki nem tagadja, nagyon sokan szeretik a zenéjét, de ha legközelebb készít albumot, az véleménye szerint másmilyen lesz.
 
Szeretne magának adni egy utolsó esélyt és talán visszavonulni.
 
Az egykori gyermeksztár többször is szerepelt filmekben – ott volt a Holtak nem halnak meg, az Egy esős nap New Yorkban vagy a Dolittle című alkotásokban is, de játszott a 13 okom volt című filmsorozatban is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.