2017. 10. 18. - 10:50

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 

Solange Knowles és Bruno Mars tuti befutó lehet az évente megrendezett Soul Train Awards díjátadáson. Solange eddig hét, míg Bruno 6 nevezést zsebelt be.

A 31 esztendős sztárt többek között a legjobb R&B/Soul énekesnőnek jelölték, olyan neves énekesek mellett, mint Mary J. Blige, Kehlani, Lalah Hathaway, vagy a Ledisi and Sza.

A „Don’t Wish Me Well” előadójának Cranes In The Sky" című dala az Év Dala és az Év Videója jelölést is megkapta.

Ugyanakkor tény, Solange Knowles-nak Bruno Marssal és saját testvérével, Beyoncéval is meg kell mérkőznie, utóbbi például szintén kapott "All Night" című dalának videoklipjéért jelölést.

A 32 éves Bruno Mars hat jelölést gyűjtött be: az Év dalának jelölték „That’s What I Like” című számát, a "24K Magic" című klip pedig az Év Videója jelölést kapta. Bruno Marsot az R&B/Soul kategóriában a legjobb énekessé választhatják, de olyan sztárokkal verseng, mint Bryson Tiller, Chris Brown, Khalid vagy The Weeknd.

A Legjobb Dance Előadó kategóriában is komoly küzdelemre lehet számítani Solange és Bruno között, melyben a "24K Magic" és a "Don’t Touch My Hair" sláger versenyez majd egymással – utóbbiban a Knowles-lány Samphával dolgozott együtt, s mint duett, a Legjobb Együttműködés elismerésre is igényt tarthatnak, versengve Kanye Westtel és Mary J. Blige-dzsal („Love Yourself”), valamint Rihanna és Bryson Tiller közös dalával („Wild Thoughts”).

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.