Szépségfogászat - Fogpótlás

Fogászatban is használhatók a homeopátiás szerek

Fogászatban is használhatók a homeopátiás szerek

Ha fogorvosi beavatkozást kérünk, természetes módszerekkel is van mód arra, hogy csökkentsük a fájdalmat vagy elősegítsük a gyorsabb gyógyulást. Milyen homeopátiás szereket érdemes igénybe venni?

Fogorvoshoz készülünk? Vagy már túlvagyunk egy beavatkozáson? A homeopátia fogászati kezelés esetén is hasznosnak bizonyulhat. A hagyományos orvoslástól abban tér el, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait támogatja, illetve az önszabályozó folyamatokat.

Milyen homeopátiás szerekkel járulhatunk hozzá a fogászati kezelések vagy azok utóhatásainak könnyebbé tételéhez?

A homeopátiás szerek a fájdalomcsillapításban és a fogmozgatásban, gyógyulásban is segítenek

A homeopátiás szerek a fájdalomcsillapításban és a fogmozgatásban, gyógyulásban is segítenek

Abban az esetben, ha szorongással küzdünk – s ez nem kevesekkel fordul elő a fogorvosnál tett látogatás előtt -, érdemes kipróbálni a szorongásoldó Sedatif PC-t, melyből kezelés előtt egy-két pirula bevétele szükséges.

Alkalmazható homeopátiás szer a fogszabályozáskor is. A Ruta elnevezésű szer ahhoz járul hozzá, hogy az előnytelen helyen levő fogak hamarabb mozogni kezdjenek. Segít az állcsonttörések gyorsabb helyreállításában is. Meglehetősen látványos eredmény érhető el vele. A jóízű golyócskákat ráadásul szeretik is a páciensek.

Amennyiben szájsebészeti beavatkozásra szorulunk, a Hypericum nevű szer javasolt – nemcsak fájdalmat csillapít, az érzéstelenítő hatását előbb elmulasztja. Megelőzés céljából ajánlott a Calendula szedése, amely elejét veszi a gennyesedésnek. A sérülés gyógyulása szebb és gyorsabb is az

Arnica Montana alkalmazásával, mely fájdalmat enyhít és vérzéscsökkentő hatása is van.

A homeopátiás szereknek ugyan nem tudni mellékhatásáról, de azért napi három féle szernél többet nem ajánlott szedni. Azokat pedig, amelyeket nagyobb arányban kell hígítani, fontos az orvosunk tudtával és felügyelete mellett alkalmazni.

Kapcsolódó cikk:

Miben más a biológiai fogászat?

Egy fog hiánya is komoly károkat okozhat

B.A.

Ekkor a legjobb szülni

Ekkor a legjobb szülni

Kutatók nemrég kiderítették, hogy melyik a legalkalmasabb kor a szülésre.   
Amber Rose kisebb melleket kap

Amber Rose kisebb melleket kap

Tart a műtéttől a csinos modell– Amber Rose mellkisebbítő operáción esik át a napokban. A félelem mellett azonban nagyon izgatott is.
A házimunka segíthet a fogyásban?

A házimunka segíthet a fogyásban?

Sokan azt gondolják, hogy a otthoni takarítás is hozzájárul a fogyáshoz, hiszen ilyenkor is mozog az ember, de kutatók szerint ez kevés.   
Ed Sheeran megnősül

Ed Sheeran megnősül

Friss információk szerint a népszerű énekes még tavaly decemberben kérte meg kedvese kezét.   
Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyerek nevét?

Nem tudják eldönteni Kanye Westék a gyer...

Január 15-én megszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke – a kislánynak azonban egyelőre nincs neve!
Kylie Jenner ideges

Kylie Jenner ideges

Bár hivatalosan máig nem jelentette be a csinos celeb, hogy gyermeket vár, egyre több hír lát napvilágot a téma kapcsán. Állítólag újabban idegesség gyötri Kyli...
Természetes sminklemosó – bőr irritáció ellen

Természetes sminklemosó – bőr irritáció ...

Előfordul, hogy a kereskedelemben kapható sminklemosó termékek a szem körül irritációt vagy bőrpírt okoznak. Szerencsére természetes módszerek is léteznek erre ...
Katy Perry a közösségi média áldozata?

Katy Perry a közösségi média áldozata?

A csinos énekesnő úgy gondolja, ő maga is a közösségi média áldozata – ezért sürgeti az embereket, találják meg az egészséges egyensúlyt ezen oldalak használatá...
Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

Szmog: ráncok, száraz bőr, pigmentáció

A légszennyezés sajnos látható nyomokat hagy rajtunk. Nemcsak allergiás kiütésekre számíthatunk miatta, hanem száraz bőrre, ráncokra, nyitott pórusokra is. Mit ...
David Beckhamék spórolnak?

David Beckhamék spórolnak?

Takarékoskodik David és Victoria Beckham – a sztárpár a hírek szerint a „pennyket is félreteszi”, azzal, hogy újabban nem vesz magának extravagáns dolgokat.
< >