Szépségfogászat - Fogpótlás

Fogászatban is használhatók a homeopátiás szerek

Fogászatban is használhatók a homeopátiás szerek

Ha fogorvosi beavatkozást kérünk, természetes módszerekkel is van mód arra, hogy csökkentsük a fájdalmat vagy elősegítsük a gyorsabb gyógyulást. Milyen homeopátiás szereket érdemes igénybe venni?

Fogorvoshoz készülünk? Vagy már túlvagyunk egy beavatkozáson? A homeopátia fogászati kezelés esetén is hasznosnak bizonyulhat. A hagyományos orvoslástól abban tér el, hogy a szervezet öngyógyító folyamatait támogatja, illetve az önszabályozó folyamatokat.

Milyen homeopátiás szerekkel járulhatunk hozzá a fogászati kezelések vagy azok utóhatásainak könnyebbé tételéhez?

A homeopátiás szerek a fájdalomcsillapításban és a fogmozgatásban, gyógyulásban is segítenek

A homeopátiás szerek a fájdalomcsillapításban és a fogmozgatásban, gyógyulásban is segítenek

Abban az esetben, ha szorongással küzdünk – s ez nem kevesekkel fordul elő a fogorvosnál tett látogatás előtt -, érdemes kipróbálni a szorongásoldó Sedatif PC-t, melyből kezelés előtt egy-két pirula bevétele szükséges.

Alkalmazható homeopátiás szer a fogszabályozáskor is. A Ruta elnevezésű szer ahhoz járul hozzá, hogy az előnytelen helyen levő fogak hamarabb mozogni kezdjenek. Segít az állcsonttörések gyorsabb helyreállításában is. Meglehetősen látványos eredmény érhető el vele. A jóízű golyócskákat ráadásul szeretik is a páciensek.

Amennyiben szájsebészeti beavatkozásra szorulunk, a Hypericum nevű szer javasolt – nemcsak fájdalmat csillapít, az érzéstelenítő hatását előbb elmulasztja. Megelőzés céljából ajánlott a Calendula szedése, amely elejét veszi a gennyesedésnek. A sérülés gyógyulása szebb és gyorsabb is az

Arnica Montana alkalmazásával, mely fájdalmat enyhít és vérzéscsökkentő hatása is van.

A homeopátiás szereknek ugyan nem tudni mellékhatásáról, de azért napi három féle szernél többet nem ajánlott szedni. Azokat pedig, amelyeket nagyobb arányban kell hígítani, fontos az orvosunk tudtával és felügyelete mellett alkalmazni.

Kapcsolódó cikk:

Miben más a biológiai fogászat?

Egy fog hiánya is komoly károkat okozhat

B.A.

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >