2022. 05. 03. - 11:00

6G kutatási, műholdas kommunikációs és radarmegoldásokra készült jelgenerátor

6G kutatási, műholdas kommunikációs és radarmegoldásokra készült jelgenerátor

Nagy teljesítményű vektorjelgenerátort kínál szélessávú, többcsatornás milliméteres hullám-alkalmazásokhoz a Keysight Technologies. A VXG jelgenerátorok az 5G és 6G kutatási, a műholdas kommunikációs és a radarmegoldásokat segítik.

Szélessávú, többcsatornás milliméteres hullám (mmWave) alkalmazásokhoz kínál nagy teljesítményű vektorjelgenerátort a Keysight Technologies.
 
A vezető technológiai vállalat, amely az innováció felgyorsítására készít fejlett tervezési és érvényesítési megoldásokat a világ összekapcsolása és biztonsága érdekében, most egy új, négycsatornás vektorjelgenerátort dobott piacra, akár 54 GHz-es frekvenciával, amely 5 GHz-es rádiófrekvenciás (RF) sávszélességet és alacsony fáziszajt is kínálhat egyetlen műszerben.
 
A Keysight új M9484C VXG vektorjelgenerátora valós idejű képességekkel bővíti a vállalat VXG sorozatú portfólióját az igényes vezeték nélküli ipari alkalmazások támogatására. Olvasd el: Engedélyt kapott a 6G-technológia fejlesztésére a Keysight
 
6G kutatási, műholdas kommunikációs és radarmegoldásokra készült jelgenerátor
6G kutatási, műholdas kommunikációs és radarmegoldásokra készült jelgenerátor
 
Az M9484C VXG jelgenerátor a V3080A vektorjelgenerátor frekvencianövelővel 110 GHz-ig bővíti a frekvenciatartományt, hogy megfeleljen a legújabb és fejlődő szabványok igényeinek.
 
Mindez azért lényeges, mert az új 5G-s mobilkommunikáció, a 6G-kutatás, a műholdas kommunikáció és a radar-alkalmazások széles frekvenciatartományt alkalmaznak, egészen a milliméteres hullám (mmWave) spektrumig.
 
Ezen alkalmazások teszteléséhez olyan jelgeneráló berendezésre van szükség, amely rendkívül nagy sávszélességen képes milliméteres hullámú jeleket létrehozni.
 
Az új alkalmazások többantennás technikákat is használnak, mint például a térbeli diverzitás, a térbeli multiplexelés és sugárformálás a diverzitás, a multiplexelés és az antennaerősítés elérése érdekében – melyek célja a nagy áteresztőképességű és robusztus kommunikáció.
 
A Keysight új M9484C VXG jelgenerátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy csökkentsék a tesztrendszer beállításának bonyolultságát, pontos és megismételhető többcsatornás méréseket érjenek el egyetlen műszerrel. Olvasd el: A rugalmasság kulcsfontosságú a 6G jövőjében
 
A jelgenerátor nagyfrekvenciás, széles csatornás sávszélességű jeleket generál több koherens csatornán. Ezek a képességek lehetővé teszik a mérnökök számára az alábbi előnyöket.
 
-Innovatív kialakítások, amelyek magasabb frekvenciákat, szélesebb sávszélességeket és többcsatornás alkalmazásokat tesznek lehetővé, valamint biztosítják, hogy ezek megfeleljenek a legújabb és folyamatosan fejlődő szabványos tesztkövetelményeknek.
 
-A képességek egyszerűsítik a mérési beállításokat és a többdobozos megoldásokhoz kapcsolódó összetett kalibrálási rutinokat, egydobozos megközelítéssel, ami időt takarít meg és csökkenti a berendezés konfigurációjának és kábelezésének megváltoztatásával kapcsolatos mérési hibákat.
 
-Kiküszöböli a hagyományos analóg I/Q modulátorok által okozott jelkárosodást az új DDS architektúrával, s fejlett jelhűséget biztosít a szélessávú jelgeneráláshoz.
 
A VXG jelgenerátorokkal ismét egy lépéssel közelebb kerültünk a tökéletesebb 5G, 6G kutatási, műholdas kommunikációs és radarmegoldásokhoz.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.