2022. 06. 02. - 11:00

A 6G lehetőségeit tárná fel együtt a Capgemini és a King’s College

A 6G lehetőségeit tárná fel együtt a Capgemini és a King’s College

Fejlett kutatási programot hirdet a londoni King’s College-al együttműködésben a Capgemini vállalat, hogy közösen tárják fel a 6G hálózat lehetőségeit.

Teljesen új együttműködést indított el a londoni King’s College-al a Capgemini – a vállalat a napokban jelentette be a hírt.
 
Az összefogás középpontjában új architektúra-keretrendszerek kiépítése, valamint megbízható és emberközpontú mesterséges intelligencia-rendszerek fejlesztése áll a 6G hálózatokhoz.  
 
Az élvonalbeli kutatási projekt feltárja azokat a lehetőségeket, amelyeket a 6G, mint az intelligens ipar kulcsfontosságú része nyit meg lényegesen alacsonyabb energialábnyomot hagyva maga után.
 
A Capgemini az együttműködéssel tovább erősíti innovatív szponzorációját a legfelsőbb szintű egyetemi ökoszisztémával a kutatás és fejlesztés (K+F) upstream élvonalbeli témáiban, hogy megteremtse a holnap új szolgáltatásait. Célja megválaszolni azt az igen fontos kérdést, vajon milyen kulcsfontosságú kihívásokat jelent az intelligens ipar társadalmunk számára. Olvasd el: A fenntarthatóságot helyezi előtérbe a 6G terén a mobilipar
 
A 6G lehetőségeit tárná fel együtt a Capgemini és a King’s College
A 6G lehetőségeit tárná fel együtt a Capgemini és a King’s College
 
A programot Toktam Mahmoodi professzor, a King’s Telekommunikációs Kutatási Központjának vezetője viszi majd végig, Shamik Mishrával, a Capgemini Engineering kapcsolódási technológiai igazgatójával és Subhankar Pallal, a Capgemini Engineering Intelligens Hálózatok Szoftver- és Digitális Innovációjának globális vezetőjével. Olvasd el: Nehéz jobb teljesítményt elérni a 6G számos területén?
 
„A távoli helyek közötti, valódi, valós idejű interakció a digitális ipar és a társadalom végső lehetőségét jelenti. Ez a 5G célja, s ezt a 6G is eléri az intelligencia beágyazásával, mely a kommunikációs hálózat különböző szintjein valósul meg. A King’s College örömmel vezeti az úttörő kutatást a Capgeminivel közösen” – jelentette ki Toktam Mahmoodi professzor. 
 
„A 6G hálózatok kulcsfontosságú jellemzője lesz a nagy teljesítmény és az ultranagy lefedettség elérése rendkívül alacsony energialábnyom mellett. Mindez az intelligens ipar kulcsfontosságú eleme is. Nagyon izgatottak vagyunk, amiért nekivághatunk e kutatási kihívásnak a londoni King’s College-ban” – mondta William Rozé, a Capgemini Engineering vezérigazgatója és a csoport igazgatótanácsának tagja.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.