2022. 07. 27. - 11:30

Az 5G hálózatok elérhetőségét alakítaná át az Ericsson

Az 5G hálózatok elérhetőségét alakítaná át az Ericsson

Mobil- és vállalati hálózatok terén segíti az Ericsson növekedését a a Vonage Holdings Corporation felvásárlása - célja, hogy átalakítsa az 5G hálózatok elérhetőségét, fogyasztását és fizetését.

Felvásárolta az Ericsson vállalat Vonage Holdings Corporation-t, ami a cég növekedését segíti elő a mobil- és vállalati hálózatok terén.
 
Az ügylet révén az Ericsson hozzáférést biztosít olyan kommunikációs megoldások teljes készletéhez, mint a Communications Platform as a Service (CPaaS), a Unified Communications as a Service (UCaaS) és a Contact Center as a Service (CCaaS).
 
A CPaaS használatával az Ericsson célja átalakítani az 5G hálózatok elérhetőségét, fogyasztását és fizetését, beleértve a fejlesztői közösséget is, ahol a Vonage-nak több mint 1 millió regisztrált fejlesztője van. Ezáltal ezek a mérnökök hozzáférhetnek a 4G és 5G hálózati képességekhez a nyílt alkalmazásprogram-interfészeken (API-k) keresztül. Olvasd el: Ericsson: A 6G-kutatáshoz kezdetben együttműködés kell 
 
Az 5G hálózatok elérhetőségét alakítaná át az Ericsson
Az 5G hálózatok elérhetőségét alakítaná át az Ericsson
 
A megállapodás emellett új lehetőségeket kínál a kommunikációs szolgáltatóknak (CSP-k) a hely- és szolgáltatásminőségi API-kkal – ezek elősegítik az 5G hálózati képességek bővítését és bevételszerzését.
 
Éves szinten 30 százalékkal emelkedik az olyan kommunikációs API-k piaca, mint a videó, a hang és az SMS - az előrejelzések szerint 2025-re eléri a 22 milliárd dollárt.
 
Az UCaaS és CCaaS növekedésének felgyorsítása érdekében az Ericsson növelni tervezi a kutatás-fejlesztési (K+F) befektetéseket, s ezeket a megoldásokat kínálja a CSP-knek is - lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy saját márkáikon keresztül értékesítsenek és felgyorsítsák a növekedést. Olvasd el: Meghatározták a 6G-rendszer három alapelvét
 
Az Ericsson közölte: a Vonage UCaaS és CCaaS megoldásaival kiegészíti a kis- és középvállalatok felé irányuló, meglévő kommunikációt.
 
„Már most nagy előrelépést tapasztalunk a vezető CSP-k terén. Célunk az első 5G hálózati API-k bevezetése a következő évben” – mondta el Börje Ekholm, az Ericsson elnök-vezérigazgatója.
 
Hozzátette: továbbra is új, továbbfejlesztett alkalmazásokat és szolgáltatásokat hoznak majd létre a vállalatok számára, miközben folyamatos innovációt hajtanak végre a Vonage UCaaS és CCaaS alkalmazásaiban - segítve a vállalkozásokat új digitális élmények megalkotásában, a jobb kommunikáció, kapcsolatok és elkötelezettség érdekében.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.