2022. 08. 31. - 11:00

Hálózatépítés - Nagy eredményekről számoltak be a kínaiak a 6G terén

Hálózatépítés - Nagy eredményekről számoltak be a kínaiak a 6G terén

Nyilvánosságra hozták a kínai Nancsingban a legfrissebb tudományos kutatási eredményeket a 6G kapcsán: a determinisztikus hálózatépítéssel ismerkedtek a Jövő Hálózatfejlesztési Konferencián résztvevők.

Komoly eredményekről számoltak be kínai szakemberek a hatodik alkalommal megrendezett Jövő Hálózatfejlesztési Konferencián, a kelet-kínai Jiangsu tartomány fővárosában, Nancsingban.
 
A jelenlevők a legfrissebb tudományos kutatási eredményeket mutatták be olyan területeken, mint a determinisztikus hálózatépítés és a 6G.
 
Jelentős áttörtést jelentett be például a nagy kiterjedésű determinisztikus hálózati rendszerek terén a Purple Mountain Laboratories, a hálózatépítés és kommunikáció kulcsfontosságú innovációs platformja. Olvasd el: 6G innovációkat, műholdak támogatta hálózatokat fejleszt Kína
 
Hálózatépítés - Nagy eredményekről számoltak be a kínaiak a 6G terén
Hálózatépítés - Nagy eredményekről számoltak be a kínaiak a 6G terén
 
A 35 kínai várost - köztük Pekinget, Sanghajt és Nancsingot – lefedő, nagy kiterjedésű determinisztikus hálózati rendszer Kína nagysebességű vasúti rendszerét szimulálja, miközben nulla adatcsomagveszteség és alacsony késleltetés elérésére képes. 
 
A rendszer várhatóan elősegíti a digitális gazdaság alkalmazásai, például a távorvoslás és az intelligens és összekapcsolt járművek (ICV-k) fejlesztését, erősítését – mondta el a konferencián Liu Yunjie, a Kínai Mérnöki Akadémia akadémikusa. Olvasd el: Kezet fog Kína és Svédország a 6G-ért
 
A rendezvényen bemutatkozott egy számítástechnikai hálózati operációs rendszer és egy 6G vezeték nélküli átviteli tesztplatform is. A 6G platform nagymértékben javíthatja a vezeték nélküli átviteli technológiai képességeket az 5G-hez képest.
 
A korszerű hálózati technológiákat felvonultató, kétnapos, online és offline konferencia több mint 1000 résztvevőt vonzott - köztük a China Mobile, a China Telecom és a Huawei szakértőit ​​és vállalati képviselőit.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.