2022. 10. 07. - 08:20

„Elon Musk tényleg eljut a Marsra”

„Elon Musk tényleg eljut a Marsra”

A Tesla és a SpaceX alapítójának egykori barátnője biztos benne, hogy Elon Musk el fogja érni a Marsot.

Elon Musk volt barátnője úgy gondolja, a vállalkozó egész biztosan eljut a Marsra. Jennifer Gwynne és Musk az 1990-es években randevúzott, a Pennsylvaniai Egyetem hallgatójaként. elon musk_eloados_1
 
A volt barátnő szerint a világ egyik leggazdagabb emberének „végletes” természete lehetővé teszi, hogy képes legyen sikerre vinni SpaceX projektjét és elérni a vörös bolygót. Olvasd el: Mégsem adja el minden vagyonát Elon Musk a Marsért?
 
„Elképesztő intenzitással él, más a gondolkodásmódja. Nagy határozottság van benne. Ha eldönt valamit, akkor az meg is történik. Szóval ha arról beszél, hogy a Marsra megy, akkor azt hiszem, van rá esélye” – fogalmazott Jennifer Gwynne. Olvasd el: Noé bárkáját tervez Elon Musk a Marsra
 
A volt barátnő egyébként állítja, hogy kapcsolatuk amúgy nem tartott volna túl sokáig, mivel az üzletember „inkább támogatót, mintsem partnert szeretett volna”.
 
Hozzátette, korábban tetszettek neki az ilyen típusú férfiak, de ma már tudja, hogy nem ilyen való neki.
 
Elon Musk Justin Muskkal és Talulah Riley színésznővel kötött házasságot, legutóbb a zenész Grimes-szal élt együtt. Összesen tíz gyermeke van.
 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.