2022. 04. 15. - 07:00

A vécéből is pazar a kilátás - Bemutatkozott a világ első zéró emissziós űrhajója

A vécéből is pazar a kilátás - Bemutatkozott a világ első zéró emissziós űrhajója

Úttörő szerepet kap a jövőben Neptune űrhajójával a Space Perspective: hajójuk nulla károsanyag-kibocsátással a Föld vezető luxus űrrepülési élményét biztosítja.

Izgalmas felvételeket közölt a világ első zéró emissziós Neptunusz űrhajójának belsejéről a Space Perspective vállalat. Amellett, hogy környezetbarát, ez biztosítja jelenleg a világ vezető luxus űrrepülési élményét. 
 
Az úszó kapszula fényűző kalandot kínál, miközben a Földre sincs rossz hatással.
 
Utasai messziről csodálhatják meg bolygónkat, miközben egy lakás kényelme veszi őket körül. A Neptune űrhajó Space Lounge testreszabható belső teret kínál.
 
Ára természetesen csillagászati: több mint 43 millió forint egy utazás. Olvasd el: Mesterséges intelligenci tartja egyhelyben az internetballont a levegőben
 
Csodálatos utazást ígér az űrhajó - Fotó: spaceperspective.com
Csodálatos utazást ígér az űrhajó - Fotó: spaceperspective.com
 
Az egyedi úton egyszerre nyolc vendég vehet részt, s tapasztalhatja meg a pazar kilátást, 360 fokos szögben a Földre, 30 kilométeres magasságból.
 
Az út hatórás, ennyi időt tölthetnek el az űrkapszulában, amely magába foglal egy fekvőgarnitúrát, egy bárt és egy fürdőszobát is.
 
A Space Perspective Neptun űrhajója jelenleg az űrutazás egyetlen szén-dioxid-semleges, zéró kibocsátással járó módja.  
 
A hajó 360 fokos panorámaablaka a valaha volt legnagyobb ablak, amelyet űrrepüléshez terveztek. Még a mellékhelyiségből is csodás a kilátás.
 
A belső tereket fenntartható anyagok felhasználásával tervezték.
 
A felszállás hajnalban történik, így a vendégek élvezhetik a felkelő nap látványát. A fokozatos, kétórás leszállás a Földre egy kíméletes csobbanással zárul az óceánba, ahol egy hajó veszi fel az utasokat, a kapszulát és az űrballont.
 
 
Fotó: spaceperspective.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.