2022. 01. 03. - 08:25

Akár robottal is házasodhatunk 2050-ben?

Akár robottal is házasodhatunk 2050-ben?

Szakértők szerint 20 éven belül természetes dologgá válhat, hogy az emberek egy robotot vesznek feleségül vagy egy kiborghoz mennek hozzá.

A robottal házasodás 2050-re valóság lehet, sőt „normális dolognak” tekintik majd – vélekedik egy szakértő. 
 
Dr. David Levy a Szerelem és szex robotokkal című kötet szerzője szerint senki sem fog meglepődni 20-30 év múlva, ha valaki egy kiborggal köti össze az életét. Olvasd el: Vadonatúj élményt ígérő szexrobotokkal áll elő egy cég robot_ember_000
 
Levy úgy véli, az elkövetkező évtizedekben megváltozik az emberek hozzáállása a robotpartnerekhez.
 
„2050-re lesznek szexrobottal kötött házasságok, akadnak majd emberek, akik robotokba szerelmesek és rendszeresen szexelünk majd velük. Sokan szeretik manapság is a szexbabákat, így megvan a lehetőség arra, hogy beleszeressenek egy robotba” – mondta a szakértő. Olvasd el: Ennyien szexelnének robottal
 
Levy a robotok élethű megjelenését és viselkedését is kiemelte, amelyek napjainkban egyre többet segíthetnek az elmagányosodás ellen.
 
„Mindig is úgy gondoltam, hogy az élethű szexrobotok leginkább azoknak előnyösek, akik bármilyen okból nem képesek kapcsolatot kialakítani az emberekkel” – fogalmazott a könyvszerző.
 
Hozzátette: a jó megjelenésű és teljesítményű szexrobotok segítenek az ilyen embereknek, hogy kevésbé érezzék magukat magányosnak és boldogabbá váljanak. 
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.